Korsan ile lisans arasındaki fark nedir?

Onlara da yasal demedik ki. :D
Bu forumdakiler işine geldiği için korsan diyemiyor OEM Keylere. KMS'den daha korsan bana kalırsa. KMS sadece deneme süresi uzatıyor, bunlar nereden geldiği belirsiz şirket anlaşması ile alınmış kodları ucuza alıp yasal kullandıklarını sanıyor.

Bu forumdakiler işine geldiği için korsan diyemiyor OEM Keylere. KMS'den daha korsan bana kalırsa. KMS sadece deneme süresi uzatıyor, bunlar nereden geldiği belirsiz şirket anlaşması ile alınmış kodları ucuza alıp yasal kullandıklarını sanıyor.
Doğru. Microsoft babasının hayrına mı 1 dolara verecek Windows10 hizmetini. :D

İnternetten bulunan Key'ler ile aynı durumda bence. Tabi bu benim fikrim. :)

Bana göre (gerçekten de) orijinal Windows 10 1500-2000 lira olduğu sürece kimse KMSpico ya da OEM key kullananlara laf etmemeli. Alacağım ekran kartı bile 2200 lirayken Microsoft'a sırf gerçekten de orijinal Windows 10 için hayatta 2000 lira veremem kimse kusura bakmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı