Korsan işletim sistemi Windows 10'a geçer mi?

Lynfield

Hectopat
Daha fazla  
Ben rezerve etmiştim ama bildirim gelmedi yükseltme için. Siteden indirebiliyormuşuz ben de oradan indirdim fakat sorum şu ki; rezerve ile sitedeki farklı mı? Korsan kullanıyorum da ben, rezerve edilmiş olanında lisans anahtarı gelecekmiş gibisinden bir şeyler okudum ama gerçeği ne merak ettim. Böyle bir şey yoksa da korsan kullanan benim Windows 10'a geçmesi mantıklı mı? o_O

Magic Lord, setupu indirmiştim daha kurmadım ama dediğin gibi yaparsam korsan şekilde gözükmez mi diyorsun? :D
zzaf, biliyorum geçebildiklerini de galiba güncelleme falan gelmeyecekmiş korsanlara hani mantıksız gibi duruyor onun için sordum.

Magic Lord, setupu indirmiştim daha kurmadım ama dediğin gibi yaparsam korsan şekilde gözükmez mi diyorsun? :D
zzaf, biliyorum geçebildiklerini de galiba güncelleme falan gelmeyecekmiş korsanlara hani mantıksız gibi duruyor onun için sordum.

Daha önce nasıl lisansladıysan o şekilde lisanslarsın. Ben orijinal lisans kullanmayanlara güncelleme vermeyeceklerini sanmıyorum. Dediğin gibi çok mantıksız.

Korsanlar geçiş yapabiliyor lakin MS zekidir. Eninde Sonunda bir kazık atar korsandan geçenlere.:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı