Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2015 #11 vermillion dedi: Benim geçti sıkıntı yok hiç bir. Genişletmek için tıkla... Peki Windows etkinleşti mi ?
vermillion dedi: Benim geçti sıkıntı yok hiç bir. Genişletmek için tıkla... Peki Windows etkinleşti mi ?
V vermillion Megapat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #12 [/url Galiba görebilirsin.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2015 #13 vermillion dedi: [/url Galiba görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ooo çok iyimiş ileride bir sıkıntı çıkmaz demi ? Ona göre bende geçmeyi düşünüyorum. Sen sitesinden mi indirdin yoksa Update ile mi yaptın ?
vermillion dedi: [/url Galiba görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ooo çok iyimiş ileride bir sıkıntı çıkmaz demi ? Ona göre bende geçmeyi düşünüyorum. Sen sitesinden mi indirdin yoksa Update ile mi yaptın ?
AirWick Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Meslek Odaları Pis Kokulardan Arındırmak! 1 Ağustos 2015 #14 Umarım yakında patlak vermez ve mağdur olmazsın.
AingCreations Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #15 Peki yükselttikden sonra lisans anahtarı olarak microsofttun verdiklerinimi kullancaz hocam
V vermillion Megapat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #16 ben güncelleme yaptım. indirip kurmadım herhangi sıkıntım yok şu an için sadece geforce experiance de sorun var o kadar başka bir şeyde sıkıntı yok.
ben güncelleme yaptım. indirip kurmadım herhangi sıkıntım yok şu an için sadece geforce experiance de sorun var o kadar başka bir şeyde sıkıntı yok.
Lynfield Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #17 vermillion dedi: ben güncelleme yaptım. indirip kurmadım herhangi sıkıntım yok şu an için sadece geforce experiance de sorun var o kadar başka bir şeyde sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile mi geldi o ürün anahtarı?
vermillion dedi: ben güncelleme yaptım. indirip kurmadım herhangi sıkıntım yok şu an için sadece geforce experiance de sorun var o kadar başka bir şeyde sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile mi geldi o ürün anahtarı?
V vermillion Megapat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #18 Lynfield dedi: Güncelleme ile mi geldi o ürün anahtarı? Genişletmek için tıkla... Evet
Lynfield Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #19 O zaman güncellemenin gelmesini beklmeye devam.
V vermillion Megapat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2015 #20 Lynfield dedi: O zaman güncellemenin gelmesini beklmeye devam. Genişletmek için tıkla... Sizde gelmedi mi ?
Lynfield dedi: O zaman güncellemenin gelmesini beklmeye devam. Genişletmek için tıkla... Sizde gelmedi mi ?