U unununium Hectopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 225 8 Temmuz 2015 #1 Korsan işletim sistemlerinde oluyor mu bu?
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #2 unununium dedi: Korsan işletim sistemlerinde oluyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Önceki sayfalarda 2-3 tane daha cevabı var ama yine de yazıyım. Hayır...
unununium dedi: Korsan işletim sistemlerinde oluyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Önceki sayfalarda 2-3 tane daha cevabı var ama yine de yazıyım. Hayır...
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Temmuz 2015 #3 unununium dedi: Böyle bir şey varmış galiba. Genişletmek için tıkla... Kara'nın dediği gibi korsan kullanıcılarda bulunmuyor. Yani sıfırlama seçeneğinde elinde medya olması gerekli. unununium dedi: Bir kere daha yükledim, eğer diğer sayfaya bakarsan görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabımı da görüyorsanız sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2015
unununium dedi: Böyle bir şey varmış galiba. Genişletmek için tıkla... Kara'nın dediği gibi korsan kullanıcılarda bulunmuyor. Yani sıfırlama seçeneğinde elinde medya olması gerekli. unununium dedi: Bir kere daha yükledim, eğer diğer sayfaya bakarsan görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabımı da görüyorsanız sorun yok.