Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, korsan oynuyorum ben. Bir arkadaşım Microsoft'tan almış. Birlikte multiplayer oynayabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
Arkadaşlar, korsan oynuyorum ben. Bir arkadaşım Microsoft'tan almış. Birlikte multiplayer oynayabilir miyiz?
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 6 20 Haziran 2021 #2 Oynarsın diye biliyorum.
orhanmert60 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 Sevrverda korsan koruması varsa hayır. Java sürümü mü?
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 20 Haziran 2021 #4 Evet. Ancak premium isteyen server'larda oynayamazsınız.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #5 Win 10 edition ise oynayamazsınız. Java Edition ise oynayabilirsiniz. Örneğin aternos üzerinden server açıp beraber survival oynayabilirsiniz.
Win 10 edition ise oynayamazsınız. Java Edition ise oynayabilirsiniz. Örneğin aternos üzerinden server açıp beraber survival oynayabilirsiniz.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 20 Haziran 2021 #6 Just a Minute dedi: Arkadaşlar, korsan oynuyorum ben. Bir arkadaşım Microsoft'tan almış. Birlikte multiplayer oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Senin oynadığın Minecraft'ın java versiyonu mu? Başlık değiştirilmiş. Hemen cevap vereyim hayır iki platform farklı olduğu için oynayamazsınız.
Just a Minute dedi: Arkadaşlar, korsan oynuyorum ben. Bir arkadaşım Microsoft'tan almış. Birlikte multiplayer oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Senin oynadığın Minecraft'ın java versiyonu mu? Başlık değiştirilmiş. Hemen cevap vereyim hayır iki platform farklı olduğu için oynayamazsınız.
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 20 Haziran 2021 #7 Aternos'ta server kurar iken korsan ı etkinleştirince korsan oynasanda oynayabilirsin.(eğer sadece arkadaşınla oynayacaksan girersin, Hamachi'yi bilmiyorum) Servere gireceksen giremezsin büyük ihtimalle korsan koruması vardır troll ve hileli oyuncular sunucuyu basmasın diye.
Aternos'ta server kurar iken korsan ı etkinleştirince korsan oynasanda oynayabilirsin.(eğer sadece arkadaşınla oynayacaksan girersin, Hamachi'yi bilmiyorum) Servere gireceksen giremezsin büyük ihtimalle korsan koruması vardır troll ve hileli oyuncular sunucuyu basmasın diye.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 20 Haziran 2021 #8 Microsoft derken? Store'dan söz ediyorsun sanırsam. Çünkü iki Minecraft sürümü Microsoft'a ait zaten. Onlar farklı sürüm birlikte oynayamaz ya da aynı sunucuya giremezsin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
Microsoft derken? Store'dan söz ediyorsun sanırsam. Çünkü iki Minecraft sürümü Microsoft'a ait zaten. Onlar farklı sürüm birlikte oynayamaz ya da aynı sunucuya giremezsin.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.337 Makaleler 8 Çözümler 179 20 Haziran 2021 #9 Korumasız server değilse oynayabilirsiniz koruma varsa zaten servere girmeyecektir.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 20 Haziran 2021 #10 XPLSG dedi: Korumasız server değilse oynayabilirsiniz koruma varsa zaten servere girmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bir şekilde Bedrock (Store sürümü) ve Java ile oynayamazlar birlikte.
XPLSG dedi: Korumasız server değilse oynayabilirsiniz koruma varsa zaten servere girmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bir şekilde Bedrock (Store sürümü) ve Java ile oynayamazlar birlikte.