H Hamza 132213 Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Minecraft SonOyuncu launcher oynarken bir anda Java (tm) Platform se binary çalışmayı durdurdu. diyip oyun kapanıyor. sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi? -Oyunu %appdata silip tekrar yüklemeyi denedim. -Java 8 vardı silip 7 yüklemeyi denedim -bütün sürücüler güncel Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 2,6 KB · Görüntüleme: 119
Minecraft SonOyuncu launcher oynarken bir anda Java (tm) Platform se binary çalışmayı durdurdu. diyip oyun kapanıyor. sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi? -Oyunu %appdata silip tekrar yüklemeyi denedim. -Java 8 vardı silip 7 yüklemeyi denedim -bütün sürücüler güncel
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 17 Aralık 2020 #2 SonOyuncu Launcher korsan olarak geçmektedir. Technopat Sosyal olarak korsan hiçbir içeriğe destek vermiyoruz. Artı 2 Eksi
SonOyuncu Launcher korsan olarak geçmektedir. Technopat Sosyal olarak korsan hiçbir içeriğe destek vermiyoruz.