Çözüm Korsan Minecraft kaldırma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Killshot011

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Kardeşim normalde korsan Minecraft oynuyordu, dün oyunu satın aldı. Ancak aldığı hesaba Minecraft Launcher üzerinden giriş yapamıyordu. Sürekli e-posta veya şifre hatalı sorunu veriyordu. Oysaki hesaba benim bilgisayarımdan ve internet sitesinden ulaşım yapılıyordu. Sonra anladık ki kardeşim bilgisayarına daha önce bir crack indirdiği için Launcher'i orijinal serverlerına bağlatmıyordu. Minecraft ile ilgili her dosyayı sildik. ".Minecraft" klasörü dahil. Ama yine de sorun çözülmüyordu.

Sorunun çözümü için "windows/system32/drivers/etc/" klasörüne gidip "hosts" adlı dosyayı not defteriyle açmak gerekiyor. En altta 35 ile başlayan 2 tane IP adresi var. Bunlar Minecraft Launcher'in kendi orijinal serverlarına bağlanmasını engelleyen satırlar. Bu iki satırı silip kayıt ediyoruz. Ve artık Minecraft kendi serverlarına bağlanabiliyor.

İnternette böyle bir çözüm göremediğim için ben paylaşmak istedim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı