Korsan Office 2019 yerine LibreOffice kullanmalı mıyım?

Eğer üniversite öğrencisiyseniz ücretsiz kullanabilirsiniz.

Bu tarz yazılım ürünlerinde hesap satışlarına güvenemiyorum. Normal Office 2019 key'leri satanlar da pek çalışan key satmıyorlar. O yüzden korsan kullanıyorum.
Güvenli hocam. Alt tarafta alanların yorumu var zaten. Aldığım 10 TL'lik win 10 pro'yu 2 yıldır kullanıyorum.

Ben LibreOffice kullanıyorum ve memnunum. Çoğunlukla bir sorun çıkarmıyor ve bana yetiyor. Yetersiz kaldığı an Office Online kullanıyorum.

Lisansları çok pahalı. Ucuza Office 365 key satan yerlere de güvenmiyorum.

Güvenli hocam. Alt tarafta alanların yorumu var zaten. Aldığım 10 TL'lik Windows 10 Pro'yu 2 yıldır kullanıyorum.
Windows tarafında o kadar çalışmayan key vakası yaşanmıyor zaten. Ben de Windows 10 Pro key almıştım, MAK çıkmış olmasına rağmen 1 yıl sorunsuz kullanmıştım ve sonra lisansın kaydedildiği anakartı işlemci, RAM ve eski kasa ile birlikte bir tanıdığıma satmıştım. Üstelik format bile atmıştım ve hala çalışıyor. Şu anda da yine bir Windows 10 Pro MAK key kullanıyorum ve 4 aydır sorunsuz çalışıyor. Fakat Office key'lerinde durum çok daha vahim. Korsan Office ISO linki atan satıcı bile görmüştüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…