Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakma. Değer yüzde 43'müş. Anladığım kadarıyla sen memursun ve çevren de memur olduğu için öyle düşünüyorsun. Avrupada en yüksek bizim. Emin ol çok fazla meslek asgari ücretle çalıştırıyor.

Doğrudur. Teşekkürler bilgilendirme için.

Stalin üzgün.

3.Parti bilindik oyunlarda şu ana kadar gördüğüm en uzun süreli kırılamama durumu söz konusu. Denuvonunmu başarısı yoksa korsan gruplarının mı vurdumduymazlığı bilmiyorum
Oyunları kıran gruplar kırdığı oyunları test ederler.
Nasıl kırıldığı gizli kalsın diye grup içinde test edilir.
Testerlerden biri ihanet edip Denuvo şirketine bilgi sızdırmıştı.
FitGirl'de okumuştum.
Denuvo onların kırdığı dll dosyalarının kimisini kaldırmış, kimisininde açıklarını kapatmış.
Şimdilik korumayı kıramıyoruz diyorlardı.
Bekleyin diyorlardı.
Bu dediğim 5 ay gibi süre önceydi.

Aslında Rusya'nın böyle olmasının sebebi fazla savaş sevmesi ve doğalgaza yüklenmesinden kaynaklanıyor, deli gibi paralar giriyor ancak deli gibi de dış borç var. Bir de devlet ve özel sektör olarak bizim gibi bir işleyişleri var. Ancak Rusya'da asgari ücretli birisi devlet tarafından (Memur olur ise ve devlet için çalışır ise) ücretsiz daire ve elektrik ve doğalgaz gibi birçok ihtiyacı gideriliyor. (Tabii faturalarda belirli bir limit var)

O yüzden mi ben bu oyunları bekliyorum kırılsınlar diye

Sovyetler bile pek dayanamadı karşılarında ABD gibi bir süper güç varken şansları bile yok. Kapitalizmin gücü de diyebiliriz. Konu çok başka yerlere gitti benim hatam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…