Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama siz emek hırsızlığı diyorsunuz. Firmanın başındaki adam sadece para veriyor. Firmanın sahibi oturup oyun ile uğraşmıyor.

Emin ol bu firmalar başlarken sadece birkaç kişi olarak başlıyorlar yani adamlara para kendi kendine gelmiyor. Uzun bir uğraş ile bu noktalara geliyorlar ama şu nokta var ki oyun fiyatları fazla bu yüzden 2. el kullanmakta bir sorun görmüyorum şahsen veya birlikte anlınmasında 3-5 arkadaş ile.

Önemli olan konsolların kırılmaması, Xbox One kırıl(a)madı. Belki bu büyük gelişme sayılabilir.

Xbox One'a denedim olmadı. Bence kırmasınlar da çünkü konsollarda virüs meydana gelirse bir daha kullanılacağını zannetmiyorum.

Teşekkürler. Bazı insanlar korsan kullanan kişilere emek hırsızı diyor. Buda benim gibi yaşı küçük olan insanları kırıyor. Ben gidipte babamdan 200 TL oyun almak için para isteyemem.
Teşekkürler. Bazı insanlar korsan kullanan kişilere emek hırsızı diyor. Buda benim gibi yaşı küçük olan insanları kırıyor. Ben gidipte babamdan 200 TL oyun almak için para isteyemem.

Onu geç babam bana 5 TL oyun bile almıyor.

Goruldugu uzere CoD MW hala kirilmadi artik hep boyle mi olacak acaba?

Bitme oranı %0 çünkü bu ülkede insan düzgün bir oyun almaya kalksa 100 TL verecek yani insanımızında alma gücü çok düşük olduğu için bu ülkede korsan bitmez biterse dolar 1 TL olursa.

Online oyun dönemlerinde korsana ihtiyaç duyulmuyor artık. Online materyel satışı çözüm oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…