Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cyberpunk 2077 çıktığı zaman kronometre tutun o zaman böyle konu açamayacaksınız...
Cyberpunk 2077'i alamayan hiçbir şekilde korsan oynamasın. Adamlar bu kalitede bir oyunu 200 TL'ye bile satabiliyor, 300 TL üstü tamamen lükse kaçıyor ve onlarda bir nebze haklılar da. Ancak Cyberpunk 2077'nin hemen kırılacağını falan düşünmeyin, zaten korsan oynayan oyuncu değil sadece ''Beleşçi'' dir.

Adamlar DRM koymuyor çıktığı günü takiben birkaç gün içinde kırılacaktır.

Detroiti 1 senedir bekliyorum kıramadılar Bu arada CD Project Red DRM koymuyor çıktığı gün kırılacak
Her şey koruma yazılımları değildir, oyunu internete bağlı oynatırsan asla kırılmaz veya oyun hesabı açmasını ister isen. Düşünsene Cyberpunk 2077'yi korsan indiriyorsun ve sana hesabını gir diyor ve siteye yolluyor, o sitede Steam hesabını bağlar isen oyunda hesabın olacağını diyor ve deniyorsun ve ola! ''Steam hesabınızda oyun bulunmadığı için oyuna erişiminiz reddedildi'' O anki yüz ifadesi

En son o fikri SimCity mi neydi öyle bir oyunda gerçekleştirmişlerdi ve sunucular kaldıramadan çöktü.
2013 senesinde online bağlantı daha çok yeniyken yaptılar bunu. Dolayısıyla kaldırmadı ve çöktü.

Hem Türkiye'de oyun fiyatlari asiri pahali hem de oyun sirketleri Türk'leri adam yerine koymayip Türkçe dil destegi vermiyor. Bu nedenle kendi dilimle oynayamadigim oyuna neden para vereyim para verilmesi gereken kisiler emek harcayip bu oyunlara Türkçe yama yapan kisilerdir.

Uğraşmayı seviyorum, mesela Xbox 360'a JTAG çipi taktım. Çok zevkliydi. PS3'm olursa onu da kendim kıracağım, oyunlarını kendim indirip yamalayacağım. IDM ile indirip defalarca tekrar başlatmak zorunda kalacağım, WinRAR partlarında sorun çıkacak, hangisinde olduğunu arayacağım. Link kırıksa site sahibine bildireceğim.

Mesela Xbox 360'ta 2 hatta 4 DVD'li oyunlar var, kurulumları zor fakat ben uğraşmayı seviyorum. Pek oyun oynamadım fakat 150 tane Xbox 360 oyunu indirdim, hepsi birbirinden zor ve ilginç yöntemler gerektiriyordu ama zevkliydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…