Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bedava oyunları da korsan oynamışlığım var ama bu tamamen platformların suçu. Korsanda tek tık ile indirebilirken Steam, Epic Games vb. için yok kayıt ol, maile gelen linke tıkla, kullanıcı adı oluştur, telefon numarası bilmem ne çok uğraştırıyor. Ne gerek var bunlara? Sonra biz suçlu oluyoruz "bedava oyunu da korsan oynuyorlar" diye. Bedava oyunda da uğraştırmazsın bunlarla artık.

Steam, Epic Games vb. için yok kayıt ol, maile gelen linke tıkla, kullanıcı adı oluştur, telefon numarası bilmem ne çok uğraştırıyor.
Allah başka dert vermesin, ne dertler var... Bir de kendi dertlerimi büyük görüyordum, şükrediyorum şimdi.

Allah başka dert vermesin, ne dertler var... Bir de kendi dertlerimi büyük görüyordum, şükrediyorum şimdi.

Vallahi dostum. Watch Dogs 2 indirecektik aylar önce o kadar kayıt olduk oyun gelmedi. Yok dediler bekleyin bilmem ne, dedim bununla uğraşılır mı kardeşim hangi devirde yaşıyoruz? Elalem Mars'a araç indiriyor biz bilgisayar başında sınırda bekleyen mülteci gibi oyun bekliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…