Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun oynayacak bilgisayarın var
İndirecek internetin var
Oynayacak boş zamanın var

Ama ne hikmetse oyun satın alacak paran yok. Para vermek istemiyorum deyin bitsin, kendinizi fakir göstermeye çalışmayın. Yok tavuk dönerle beslenmek istemiyormuş yok buymuş yok şuymuş... Hayır pahalı da değil ki oyunlar PC'de. Her oyunu çıktığı gibi oynamak zorunda değilsin. 50 liran mı var? 50 liralık oyunlar oyna o zaman ya da koy kenara biriksin. İndirim dönemi gelince alırsın, oynarsın. Yılda 4 kere büyük indirimler oluyor, bu zamanlarda oyun alsan fazlasıyla yeter.

Kendinizi acındırıp da ahlaksızlığı haklı çıkarmaya çalışmayın. Binlerce insanın yıllarca emek verip para karşılığı sattığı bir ürünü illegal yöntemlerle sahibinin rızası olmadan internete yüklendikten sonra indirip kullanmak hırsızlıktır. Bu kadar basit. Yok eksilen bir şey olmuyormuş, yok zararı yokmuş bunlar kendinizi kandırmak için söylediğiniz yalanlardan ibaret. Oyun oynamak bir lüks aynı bilgisayar sahibi olabilmek gibi.

A) bütçeni aşıyor mu? Evet
B) oynamak istiyor musun? Evet.
C) oyunu almak için 4 ay beklemek ister misin? Hayır.
D)PC taksidi bitti mi? Hayır.

Evet zaten herkes korsanın kötü olduğunu biliyor. Bu yüzden tekrar etmenize gerek yok.

Ayrıca oyun yapımcısı seni umursamayip yardım etmiyor. En ufak bir yerel fiyatlandırma yapmıyor verdiğin paraların içi boş. Kafanı dağıtmak istiyorsun.
Açıkçası kafamı dağıtmak için oyun alırsam bu oyun 500TL civarında ise ben kafamı hiç dağıtamam durmadan verdiğim fiyatı düşünürüm. İçimde kalır.
Oyun oynamak 13 yıl önce lüxstü.

Yok tavuk dönerle beslenmek istemiyormuş yok buymuş yok şuymuş...

Bu kısmı benden almışsın güldüm ne yalan söyleyeyim. Siz kendinizce haklısınız tabii ki @Uton de aynı şekilde yazıyordu. Satın alınması gerekliliği, sektörü desteklemek falan güzel şeyler zaten kimse inkar etmez.

Yok eksilen bir şey olmuyormuş, yok zararı yokmuş bunlar kendinizi kandırmak için söylediğiniz yalanlardan ibaret.

Fakat bu kısma katılmıyorum. Şimdi birbirimizi yemeyelim biraz tecrübesi olan herkes biliyor neyin olduğunu. Yalnızca inançlı birisiysen "kul hakkı, öbür taraf" diyebilirsin bunun dışında herhangi bir olasılık göremiyorum.

Oyunlara belirli satış adedine ulaşılacığı düşünülürse bölgesel fiyatlandırma oluyor ama korsan kullanan emek hırsızları yüzünden bölgesel fiyatlandırma yapılmıyor.

Oyunlara belirli satış adedine ulaşılacığı düşünülürse bölgesel fiyatlandırma oluyor ama korsan kullanan emek hırsızları yüzünden bölgesel fiyatlandırma yapılmıyor.
İsterlerse yapabilirler Tayca koyan adam (dilin adını bile duymadım anasını satayım.) Türkçe'de koymalı.
Tabii ben böyle düşünüyorum.

İsterlerse yapabilirler tayca koyan adam (dilin adını bile duymadım anasını satayım.) Türkçede koymalı.
Tabii ben böyle düşünüyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam Witcher'ın bir oyunu için özel fiyatlandırma yapılıcaktı ama o kadar korsan indirilmişti ki vazgeçip direk kurdan çevirip sundular. Riot rp ve VP için özel fiyatlandırma yapıyor neden korsan yok çünkü kar ediceğini biliyor ama GTA 5 sence ne kadar korsan indirilmiştir Epic'ten önce adam neden özel fiyatlandırma yapsın.

Hocam ama aynı firma Cyberpunk için yaptı ve gayet güzel sattı. Bu arada sona soru işareti koyun.

CS:GO oyna yok çok hile var diyorsan Valorant oyna yok ben direk FPS sevmiyorum LoL oyna yok kitlesi kötü Dota 2 oyna yok o türü sevmiyorum hikayeli oyunlar seviyorum diyorsan her hafta Epic Games bedava oyun dağıtıyor yok onlar da mı yetmedi Steam de veya Epic Games'de büyük indirimler var.

Hiç bir şey anlamadım. Arapça yazmış gibi. Bedava oyunlar zaten genelde platform oyunu oluyorlar. Güzel olanlar için haklısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…