Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Şirketin kurucusu diyor "bazı haftalar 100 saat çalıştık" Sadece 1-2 ay öncesi hakkında konuşmuyor herhalde.
Yalnız yıl 2016 RDR2 geliyor dediler çıkış tarihi 2017 Yılbaşı yazıyodu oyun 2018 de geldi ya hiç umudum kalmamıştı

Hocam o an almazsınız 2 ay sonra alırsınız.

Hocam o an almazsınız 2 ay sonra alırsınız.
Demek istediğim şey o değil demek istediğim şey yeni bir oyun yüksek fiyatla onlarca hatayla çıkıp "paran yoksa alma" muhabbetiyle üreticiyi daima haklı göstermeye çalışanların üreticinin her daim haklı olmayacağını göstermek. Yerli bir oyun diye çıkan fakat o kadar da iyi olmayan Erzurum oyunu muhabbetini herkes biliyor. Herkes bu oyun bu kadar etmez diye sesini çıkartıp onlarca şey söylendi fakat bunların hiçbiri 4 saat süren ve 600₺ olan COD oyununa "niye bölgesel fiyatlandırma yapmıyorsunuz" diye söylenmedi. Amacım Erzurum oyununu savunmak değil amacım insanların büyük şirketler daima haklı gibi bir algıya kapılmaması gerektiğini söylemeye çalışmak. Başkalarında 60 birim bizde ise 1:1 fiyatlandırmanın da üstünde satılıyor tepkim buna benim. Korsan elbette önermem veyahut savunmam ama korsan savunmuyorum diye objektif yaklaşmamak da olmaz.

Ben de anlamıyorum babalarının firması gibi savunuyorlar bazıları.

Erzurum iğrenç bir oyun bana kalsa 2Tl bile vermem. Fakat hocam sadece yapımcılara laf etmemek lazım biz oyuncularda da sorun var. Ekip oyunu erteliyor oyuncular ağzına geleni söylüyor. Yapımcıyı zor durumda bırakıyorlar. İki taraf da hatalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…