Korsan oyun kullanmak istemiyorum

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben hiç crack, korsan oyun ya da uygulama kullanmak istemiyorum. Birkaç kere virüs girdi bilgisayara hem de emek hırsızlığı yapıyoruz. Her şeyi orijinal kullanmak istiyorum fakat ailem bir oyun için para verince korsan indir diyor. Kullandığım Windows'u etkinleştirmek için 20₺'lik OEM key almak yerine KMSpico kullanıyor. Neyse ki ben CMD'den etkinleştirerek bu sorunu hallettim. Babama diyorum neden almıyoruz diye OEM keylerden babam onları da korsan Windows etkinleştiren uygulamalardan alıyorlar diyorlar. Sinir krizi geçiriyorum ama hiçbir şey söyleyemiyorum. En sevdiğim oyun 10₺ ye düşmüş onu alalım diyorum oyuna para yatırmak kumardır diyor. Babam bana 60₺ harçlık vermişti. Bakın sadece 3₺ ye bir tane Steam'den indirimdeyken Portal 2 aldım ona bile kızdı elimde kalan 57₺'yide elimden alıp okul başlayana kadar para vermeyeceğini söyledi. Artık crack değil orijinal kullanmak istiyorum ama durum çok vahim. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Babana oyuna para yatırmadığını oyun satın aldığını ve bunların farklı şeyler olduğunu anlat ve babana örnekler ver sen pantolonu nasıl para ile satın alıyorsan bende oyunu para verip alıyorum anla de bir sürü örnek ver en sonunda anlayacaklardır.

Sorun burada işte. Crack varken neden paranı çöpe atıyorsun diyor.

Hocam tek taraflı bakmamak lazım düşünsenize çocuğunuz geliyor sizden 300 TL'ye oyun almak için para istiyor verir misiniz? Ben vermem açıkçası ama tabii 3 TL'lik oyun için bile kızıyorlarsa bir sıkıntı vardır babanıza bu videoyu izletin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…