Korsan oyun kullanmak istemiyorum

Daha kötüsü 3 ay önce bilgisayarım bozuldu ve 3 aydır bilgisayarsız kalmıştım. İmzamda gördüğünüz sistemi 5 gün önce topladım ve virüs kapmasını istemiyorum. Oyun indirmiyorum bu bilgisayarda. GT630'dan GT1030'a geçtim ve ekran kartını test edemedim bile.

Virüs kapma işine fazla takılıyor olabilirsiniz. Kaspersky Security Cloud + Malwarabytes kullanın. Hem öyle her korsan oyundan virüs bulaşmaz. Korsana oyuna ben de karşıyım bu arada. Ayrıca bilgisayar dediğimiz şey donanımsal olarak sorun yaşamadığı sürece bozulmaz çoğu sorun yazılımsal olarak halledilebiliyor ki format en pratik çözümlerden birisi hiç bilmiyorsanız.

Ne yazık ki babanıza ne kadar söyleseniz de anlamayacaktır.

Babana oyun alacağını söyleme, başka sebepler bularak iste parayı.
Hocam sorması ayıptır profil fotoğrafınızdaki karakterin adı nedir?
Hocam babanız oyun oynuyor mu?

Elinden 57tl yi geri alabildiğine göre daha ilk okul dönemlerindesin, öyle anladım.
Babanla aşık atamazsın, sözün dinlenir bir yaşa gelene kadar, inatlaşma epic games ve steamın verdiği ücretsiz oyunları oyna, baban bu işlerden bu kadar anlıyosa ücretsiz oyunları zaten biliyodur. Zaten bedava olan oyunu illa korsan indir demez. Bi süre sonra çikolata cips parasını aşmayan oyunları, yani 3 5 10 tl lik oyunlarıda arada alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…