Merhaba. Dün RDR2 crack indirdim. setup.exe çalıştırdım. Next Next Next dedim. Bilgisayarıma Avast, Kaspersky ve tanımadığım daha birçok antivirüs uygulaması indi. Ayrıca 10 saniyede bir masaüstünde uygulamalar beyaz dosya oluyor sonra düzeliyor. Görev Yöneticisi'ni açınca yüzde 90 kullanımı olan CPU hemen 30'a düşüyor.
Nereden indirdiniz hocam link vermeden belirtin de başkaları indirmesin.
Format en iyisi ama istemiyorsanız da dedikleri gibi önce bilmediğiniz uygulamaları silip daha sonra Malwarebytes, Kaspersky indirip tam tarama yapmanız.
Eğer formatta başıma bir şey gelir falan diye korkuyorsanız merak etmeyin zor bir işlem değil birkaç video izleseniz anlarsiniz.
Nereden indirdiniz hocam link vermeden belirtin de başkaları indirmesin.
Format en iyisi ama istemiyorsanız da dedikleri gibi önce bilmediğiniz uygulamaları silip daha sonra Malwarebytes, Kaspersky indirip tam tarama yapmanız.
Eğer formatta başıma bir şey gelir falan diye korkuyorsanız merak etmeyin zor bir işlem değil birkaç video izleseniz anlarsiniz.
Merhaba. Dün RDR2 crack indirdim. setup.exe çalıştırdım. Next Next Next dedim. Bilgisayarıma Avast, Kaspersky ve tanımadığım daha birçok antivirüs uygulaması indi. Ayrıca 10 saniyede bir masaüstünde uygulamalar beyaz dosya oluyor sonra düzeliyor. Görev Yöneticisi'ni açınca yüzde 90 kullanımı olan CPU hemen 30'a düşüyor.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
www.emsisoft.com
Bu yazılımlar ile sistemine tarama yap, tarayıcı çerezlerini temizle. Tarayıcında yoksa uBlock Origin, AdGuard gibi bir reklam engelleyici uzantısını kur. Bundan sonra da karşına çıkan ilk siteden indirme ve kuracağın şeyleri next next next deyip kurma. Yoksa sistemine daha çok adware bulaşır. Korsan sitesi olarak ise r/PiratedGames, r/Piracy gibi yerlerde önerilen siteleri kullan. Şimdi ben kendim atardım da yasak olduğu için atamıyorum.
Sanırım çözdüm. Önerdiğiniz programları tam tarama çalıştırdım 1 tane trojan tespit etti. Bilgisayarı yeniden başlattım ama Görev Yöneticisi'ni açınca anlık yüzde 40'a çıkıp iniyor. Bunu da anlık Görev Yöneticisi'ni açınca çoğu bilgisayar yapıyormuş forumda öğrendim. Sorun kalmadı. (Sanırım)