Korsan oyundan bulaşan virüs nasıl temizlenir?

msali

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma virüs bulaştı. Crack oyun indirecektim, arkadaşım önerdiği bir siteydi ve virüs girmediğini söyledi ben de o yüzden VirusTotal'de taratıp indirdim.
Daha ZIP halindeydi 2 oyun indirdim ve ZIP'i açmadan ilk önce VirusTotal'e attım hiçbir şey çıkmadı fakat kendi kendine AVG antivirüs ve VPN tarzı bir şeyler indirdi. CPU 100 dereceyi gördü. 100 derece yapan exe dosyasını görevi sonlandır desem de tekrar gelip duruyordu AVG virüslerini sildim fakat diğerleri kaldı. Kaspersky bedava halini kursam yardım eder mi? Ne yapmalıyım?

Önce Malwarebytes ile tarayın sonra Kaspersky kurup onunla tarayın ve bilgisayarın ana Av'ı yapın.

Kaspersky ile tam tarama yapın bakalım. Şu an boşta CPU 100 derece mi?

Hayır arkada görev yöenticisinde bir exe dosyası var görevi sonlandırınca gidip tekrar geliyor birkaç dakika exe dosyası çalışırsa CPU 100 oluyor. Görevi sonlandır dersem gidip tekrar geliyor

Kaspersky ile tam tarama yapın bakalım. Şu an boşta CPU 100 derece mi?

Malwerebytes ile taradım bir şey çıkmadı fakat içimde bir şüphe var arkada autric service diye bir şey vardı ve CPU 100 yapıyordu görevi sonlandır dediğimde bir daha açılıyor sizce ne yapmalıyım kartımda para olmadığı için Kaspersky alamıyorum deneme sürümünü kullanamıyorum. Bilgisayarı sıfırlarken monitör kendini güç tasarrufu moduna alıyor bu yüzden sıfırlayamıyorum ESET ve Malwarebytes açık kalsa ve 1-2 ay sonra sıfırlamaya götürsem nasıl olur?

Önce Malwarebytes ile tarayın sonra Kaspersky kurup onunla tarayın ve bilgisayarın ana Av'ı yapın.

Malwerebytes ile taradım bir şey çıkmadı fakat içimde bir şüphe var arkada autric service diye bir şey vardı ve CPU 100 yapıyordu görevi sonlandır dediğimde bir daha açılıyor sizce ne yapmalıyım kartımda para olmadığı için Kaspersky alamıyorum deneme sürümünü kullanamıyorum. Bilgisayarı sıfırlarken monitör kendini güç tasarrufu moduna alıyor bu yüzden sıfırlayamıyorum ESET ve Malwarebytes açık kalsa ve 1-2 ay sonra sıfırlamaya götürsem nasıl olur?

Kaspersky yeter, ekstra olarak Malwarebytes de iş görür.

Kaspersky kullanamıyorum kartımda para yok deneme sürümü için , malware bytes yeterli olur mu veya karta para yatırıp deneme sürümünü almalı mıyım?

Son düzenleme:
Kaspersky 365 günlüğüne ücretsiz sürüm sunuyor sana. Ona baktın mı? Kaspersky Free yazar çıkar. Malwarebytes kötü.

Virüs olduğundan emin değiliz bu noktada, muhtemelen bir tikin işaretini açık bıraktınız ve o da AVG AV indirdi. Yani her Anti-Virüs programı gibi kapatıldığı zaman tekrar geliyor. Program Ekle ve Kaldır kısmından programları kaldırabilirsiniz, sonra da Kaspersky yükleyin isterseniz, AVG indiyse reklam scriptleri de inmiştir. Onun için de AdwCleaner indirip taratın. Problem çözülecek.

Her Windows makina eğer belli bir seviyenin altındaysa oyun kurarken (Paketten çıkarırken) ve Anti-Virüs vs gibi ek program yüklerken %100 olabilir.

Zaten %100 yapan sistem mining yapıyordur, mining botları da hemen Bismillah deyip başlamıyorlar kazmaya.

AVG antivirüs sıradan bir antivirüs programı ben bilgisayarın driverları ve ssd temizliği için kullaniyorum, vpn olayinda bilgim yok.

AVG antivirüs sıradan bir antivirüs programı ben bilgisayarın driverları ve ssd temizliği için kullaniyorum, vpn olayinda bilgim yok.
Ama virüs olarak indirildi kendi kendine yani bir virüs.

Bilgisayarı sıfırlasam düzelir mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…