Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Hogwarts ve Cyberpunk'ta denedim olmadı crack olduğundan mi acaba? Yapabilen var mı?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 5 Ocak 2024 #2 Çalışır neden çalışmasın? Oyunun kendisine entegre oluyor bu teknolojiler. En güncel sürüm olduktan sonra her türlü açılır. Son düzenleme: 5 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Çalışır neden çalışmasın? Oyunun kendisine entegre oluyor bu teknolojiler. En güncel sürüm olduktan sonra her türlü açılır.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Kadirkaa dedi: Hogwarts ve Cyberpunk'ta denedim olmadı crack olduğundan mi acaba? Yapabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende korsan Last of Us var açılıyor sadece sinematiklerde falan arada çökme oluyor ama o olay galiba FSR3 modu yüzünden oluyor çünkü FSR3'ü kapatınca çökme falan olmuyor bende. Artı 0 Eksi
Kadirkaa dedi: Hogwarts ve Cyberpunk'ta denedim olmadı crack olduğundan mi acaba? Yapabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bende korsan Last of Us var açılıyor sadece sinematiklerde falan arada çökme oluyor ama o olay galiba FSR3 modu yüzünden oluyor çünkü FSR3'ü kapatınca çökme falan olmuyor bende.
KS KS Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 662040 dedi: Çalışır neden çalışmasın? Oyunun kendisine entegre oluyor bu teknolojiler. En güncel sürüm olduktan sonra her türlü açılır. Genişletmek için tıkla... Olmuyor bende hogwarts ta oyun açılıyor ama fg açılmıyor, cyperpunk ta oyun topu dikti hatası verip hiç açılmıyor Artı 0 Eksi
662040 dedi: Çalışır neden çalışmasın? Oyunun kendisine entegre oluyor bu teknolojiler. En güncel sürüm olduktan sonra her türlü açılır. Genişletmek için tıkla... Olmuyor bende hogwarts ta oyun açılıyor ama fg açılmıyor, cyperpunk ta oyun topu dikti hatası verip hiç açılmıyor