Hocam sanırım yanlış 15-25 FPS arası gidip geliyordu sonra birden maymunlar geliyordu orada çökmüştü.
Çok heveslenmiştim oynamak için... Neyse ben Half-Life 3'e başlayayım kasa kasa oynamanın mantığı yok.
Maymunlar buna mı benziyordu? (gsliyim)
Hocam sanırım yanlış 15-25 FPS arası gidip geliyordu sonra birden maymunlar geliyordu orada çökmüştü.
Çok heveslenmiştim oynamak için... Neyse ben Half-Life 3'e başlayayım kasa kasa oynamanın mantığı yok.
Maymunlar buna mı benziyordu? (gsliyim)
Kennisgeving voor omleiding
www.google.com
Online modu nasıl peki? Neyse konuyu dağıtmaya lüzum yok daha fazla.
Hocam Online hileden geçilmiyor tankla ortalığın içinden geçen mi dersin at ile file hız hilesi yapan mı dersin ne ararsan var meslek liseleri gibi.
rtxındır,net sitesindeki Core 2 Duo'yu seçin.Ücretsiz ekran kartı linki var mı peki benim Core 2 Duo ile dar boğaz yapmayacak bir kart da alayım.![]()
Korsan olmuyor ancak zaten resmi siteden ekran kartı yükleyebiliyorsunuz. Nvidia RTX ilk çıktığında insanlara RTX 2080 Ti dağıtmıştı, halen sitesinde duruyorsa indirip kullanabilirsiniz.
Dipnot: En az GTX 1000 serisi bir kartınız olması gerek. GT 1030 alıp direkt 2080 Ti'a yükseltebilirsiniz.
(!)
3470 düşer bence, hem çoğu bilgisayarda o olduğundan ona olan destek çok.Intel Core 2 Solo işlemcili korsan PC buldum, fiyat 10.000 TL.
512 MB RAM, 8 GB 2400 RPM HDD, Windows 113470 düşer bence, hem çoğu bilgisayarda o olduğundan ona olan destek çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.