Korsan program kullanmak garantiyi bozar mı?

Office programları nasıl satılır oynat bakalım.

İfadeler: EKA
3. parti programları yönetici izni ile çalıştırıp hasar vermen bozuyor. Android'deki root mantığı. Ha korsan programdan sistem bozan görmedim o da ayrı.

Hiçbir şey olmaz. Rahat ol. Korsan olduğunu bilseler bile bu bir sebep değil garanti bozmaya.

Bilgisayarda bir sorun yaşandığı takdirde adamlar Windows'u açıp korsan program olup olmadığına mı bakacak? Bu durum için 'kişisel bilgilerin ihlali' bile denilebilir.

Bilgisayar bozulduğu takdirde Windows'a format atarak gidilebilir.

Aynen dediğiniz gibi oldu. Bu yüzden orijinal lisanslarını almalısınız dediler. Yani böyle bir şey oluyorsa diğer markalar neden yapmasın? Bana da saçma geldi yine de paylaşmak istedim.

Yazilimla donanimi bozabilirsin. Legal olmayan ve hukuki dayanagi olmayan bir yazilimin sistemine verecegi zarari karsilamak zorunda degil ureticiler. O yuzden kendi caplarinda haklilar.

Yine de bozulmus bir sistemin bozulma sebebine yazilimsal diyemezler cok super bir gerekceleri olmadikca, yani eger korsan hala sistemde degilse ispat edemezler.

Üzerinizden fazladan para kaldırmak için yapıyorlar. Arkadaşım korsan yazılımlar kullandığı halde Notebook'unu değiştirip yenisini verdiler. Yok öyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…