Çözüldü Korsan program yüklemek laptopun garantisini devre dışı bırakır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Arkadaşlar merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere sorum gayet açıktır. Laptopa crack program yüklemek, laptopun garantisinin devre dışı kalmasına sebep olur mu? Korsana destek yok gibi saçma sapan yorumlar yapmazsanız sevinirim. Korsana destek istemiyorum. Sadece crack program yüklemenin garantiyi bozup bozmayacağını soruyorum. Bazı yerlerde devre dışı bıraktığını okumuştum da emin olamadığımdan dolayı sormak istedim. İyi sosyaller!

@300319 kardeşime laptop bilgisayar aldık, bazı programların yüklenmesi gerekiyor da aylık ücretleri çok pahalı. Bu sebepten dolayı bu soruyu sormam gerekti, tekrardan teşekkürler. Hem işim görülmüş oldu hem de yanlış bilinen bilgiyi düzeltmiş olduk. Daha ne olsun? :p

Hayır, ağzı olan konuşuyor. Duyduğunuz her şeye itimat etmeyin.

@300319 kardeşime laptop bilgisayar aldık, bazı programların yüklenmesi gerekiyor da aylık ücretleri çok pahalı. Bu sebepten dolayı bu soruyu sormam gerekti, tekrardan teşekkürler. Hem işim görülmüş oldu hem de yanlış bilinen bilgiyi düzeltmiş olduk. Daha ne olsun? :p
Office falan ise çok ucuza key alabilirsiniz.

Laptopun donanımına zarar verirse evet garantiden çıkar ama zarar vermeyecek bir programsa bozmaz. Garanti kapsamına alınan şeyler donanımdır yani bilgisayarın kendisidir. İçine indirdiğin şeylerden dolayı garantisini bozmaz, donanıma zarar vermediğin sürece.

Hayır, ağzı olan konuşuyor. Duyduğunuz her şeye itimat etmeyin.

Office falan ise çok ucuza key alabilirsiniz.

Office yerine LibreOffice var onu kullanabilir hiç para vermeden.

Arkadaşlar merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere sorum gayet açıktır. Laptopa crack program yüklemek, laptopun garantisinin devre dışı kalmasına sebep olur mu? Korsana destek yok gibi saçma sapan yorumlar yapmazsanız sevinirim. Korsana destek istemiyorum. Sadece crack program yüklemenin garantiyi bozup bozmayacağını soruyorum. Bazı yerlerde devre dışı bıraktığını okumuştum da emin olamadığımdan dolayı sormak istedim. İyi sosyaller!
Ne alaka? Garantisi gitmez. Güvenilir siteden indirirseniz bir sorun çıkarmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı