C cearee Hectopat Katılım 1 Mart 2018 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar PS2'ye USB veya DVD ile oyun yazabilir miyim bir de Türkçe yama yapabilir miyim?
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Nisan 2021 #2 cearee dedi: Arkadaşlar PS2'ye USB veya DVD ile oyun yazabilir miyim bir de Türkçe yama yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyun yazmayı anlamadım ama hayır.
cearee dedi: Arkadaşlar PS2'ye USB veya DVD ile oyun yazabilir miyim bir de Türkçe yama yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyun yazmayı anlamadım ama hayır.
C cearee Hectopat Katılım 1 Mart 2018 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 PS2'de USB girişi var ama evde CD yok. O yüzden USB ile oyun oynayabilir miyim PS2'den?
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Nisan 2021 #4 cearee dedi: PS2'de USB girişi var ama evde CD yok. O yüzden USB ile oyun oynayabilir miyim PS2'den? Genişletmek için tıkla... Anladım, USB depolaması yetiyor mu?
cearee dedi: PS2'de USB girişi var ama evde CD yok. O yüzden USB ile oyun oynayabilir miyim PS2'den? Genişletmek için tıkla... Anladım, USB depolaması yetiyor mu?
C cearee Hectopat Katılım 1 Mart 2018 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #5 Evet 1 GB GTA Vice City Stories yükledim ama nasıl yazacağımı bilmiyorum.