Korsan sıkıştırılmış GTA: SA virüs içerir mi?

Daha fazla  
GTA: SA indirdim daha yeni 500 MB'lık sıkıştırılmış versiyonu fakat sonra sildim. Bu dosyaların korsan olduğundan haberim var ama herhangi bir virüs dosyası var mıdır içeriğinde? Çoktan sildim fakat. RAR dosyasını VirusTotal'de taratınca bir şey çıkmamıştı, sizden bilgi alayım dedin.

Olabilir hocam.
Malawarebytes ile tarama yapin içiniz rahat etsin.

İndirdiğin yere bağlı ama o sürümde herhangi bir virus yok. Steam sürümü bozuk zaten oyunun. Steamdan orjinalini alıp downgrade edebilirsin ben steamdan orjinalini alıp downgrade etmeme rağmen sıkıntı yarattığı için 500mblik sürümü kullandım çok uzun bir süre.

Yeryüzünde uzaktan bakarak virüs taraması yapabilen bir insan evladı yoktur, olamaz. Yani biz bilemeyiz. Virüs var mı diye bize sorma. Sen zaten tespit etmek için gerekeni yapmışsın.

Güvenli bir korsan sürüm istiyorsan, torrent üzerinde "HOODLUM" crackli ISO kalıbına bakabilirsin. Benim arşivimde var ömrüm el verdiği sürece saklayacağım. Sana da onu tavsiye ederim. Çünkü Steam sürümü sıkıntılı. Hatta satışı her yerden kaldırıldı. Fahiş fiyatlı definitive edition içerisinde iteliyorlar.

Bu arada paketli dosyalarda Virüs Total'in işe yarayacağını sanmıyorum. RAR arşivinden çıkardıktan sonra ücretsiz ve iyi bir antivirüs ile tarama yaptırabilirsin. (Kaspersky Security Cloud Free)

RAR dosyasını değil içindeki dosyayı taratmalısınız böyle korsan oyunlarda çoğunlukla trojan veya da keylogger bulunma ihtimali vardır.

10 yıldır korsan oyun indirip oynuyorumdur geçen aylarda mining virüsü çıktı pcde roguekiller ile taratıp hallettim aynı düzende devam ediyorum güvenilir yerlerden indirdiysen bişey olmaz muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…