sertoli Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 137 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #1 Oyunu oynarken Game crash geliyor çözümü nedir?
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 15 Ağustos 2021 #2 Oyun orjinal mi? Eğer orjinal ise dosyaları doğrulamayı deneyebilirsin. Biri öyle çözmüş.
Cellat87 Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 606 Çözümler 1 15 Ağustos 2021 #3 Tekrar kurulum yapın, bir şey eksiktir mutlaka ya da dosyaları taratın, eksik varsa yukleyecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
KS KS sertoli Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 137 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 Hocam ,korsan değil herhalde bilmiyorum tam. korsansa oynamam zaten Cloud.mail.ru'dan indirip kurdum Arkadaşlarımda bu sorun olmadı. Cellat87 dedi: Tekrar kurulum yapın, bir şey eksiktir mutlaka ya da dosyaları taratın, eksik varsa yukleyecektir. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyip kurdum, olmadı.
Hocam ,korsan değil herhalde bilmiyorum tam. korsansa oynamam zaten Cloud.mail.ru'dan indirip kurdum Arkadaşlarımda bu sorun olmadı. Cellat87 dedi: Tekrar kurulum yapın, bir şey eksiktir mutlaka ya da dosyaları taratın, eksik varsa yukleyecektir. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyip kurdum, olmadı.