Korsan kullanıpta windows 10 bildirimi gelen var mı? Yanlış anlamadıysam bir kaç sitede korsan kullanan kişilere de geleceği yazıyor(bazı forumlarda da korsan kullanan kişiler bana geldi yazmış). Kafam karıştı korsan kullananlar nasıl alıyor?
Ben orjinal kullandığım için kafam rahat fakat korsan kullanıcılar bazı progamlar ile Windows'u orjinalmiş gibi gösterdiği için Windows 10'a geçse bile o kullandıkları progam deaktif olacağını düşünüyorum yani korsan Windows 10 kullanmış olacaksınız geçseniz bile.
Windows'un bütün updatelerini yaptım. Bir sürü korsan denetiminden geçtim Get Windows 10 da geldi. Bir kez bile Windows sahte uyarısı vermedi. Benim gibi yapanlar geçecekler. Ben böyle yaptım kurulum sırasında internetten bulduğum orjinal bir key bastım. Daha sonra kurulumdan sonra ona yutturdum onu (KMS kullanarak) . Sanki başkasının keyini kullamış gibi oldum. Ayrıca Microsoft güncelleştirmeyi göndermeden denetim yapıyor. Crack olanlara rezervasyon izni vermiyor. O yüzden sahte olup Get Windows 10 uygulamasını alanlara sıkıntı olmayacak gibi görünüyor.
Korsan kullananlar geçiş yapamayacak. Ama şöyle bir imkanları var. Deneme sürümünü kullanarak devam edebilirler. Sürekli deneme sürümlerini kullanıp bu şekilde ücretsiz kullanabilirler. Bu sorunun en iyi cevabı burada var. Windows 10 bedava mı olacak?
Korsan kullananlar geçiş yapamayacak. Ama şöyle bir imkanları var. Deneme sürümünü kullanarak devam edebilirler. Sürekli deneme sürümlerini kullanıp bu şekilde ücretsiz kullanabilirler. Bu sorunun en iyi cevabı burada var. Windows 10 bedava mı olacak?
Eğer geçiş yapamazsam kalırım Windows 8.1 de. Zaten yeni sistem almayı düşünüyorum. Onun yanından Windows 10'u satın alırım artık. Ama ben geçerim diye düşünüyorum. Ayrıca diyorum ki orjinal Windows key ile kurdum sadece aktivasyon yaptım. Crack ile kurulum yapsaydım devamlı updatelerden sonra bu Windows orjinal değil derdi. Zaten başıma da gelmişti. Windows 7 kurarken keyi geçtim sonra gir diyerek. KMS ile yaptım yine aktivasyonu. Sonra neredeyse her hafta bu Windows orjinal değil dedi. Ayrıca ben öyle deneme sürümü kullanmam. Devamlı formata gerek yok. Dediğin gibi olursa gider satın alırım veya kırılmasını beklerim.