Korsan Windows 10 Formatlamak

Mapuscan Kiyici

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ben laptopumu yıllar önce Windows 10 formatlamıştım, bilgisayarcı da crackli bir şekilde kurdu. Muhtemelen ben ayarlar kısmından laptopu formatlasam tamamen crackli Windows gider mi? Kendim key alıp öyle kullanmak istiyorum da, yoksa illa USB ile mi format atmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz bir formattan sonra OEM key alman daha yararlı olur. ISO dosyasını Windows'un kendi sunucularından indirmen gerek tabii ki.
Bir bilgisayarcı olsaydım formattan sonra OEM key kullanıp 20 lira daha fazla almayı tercih ederdim. Bilgisayarcının crackli Windows yüklemesi de ayrı bir olay zaten.

USB ile format her zaman daha iyidir. Ayarlardan sıfırlarsan performans düşüklüğü yaşanıyor. Korsan sıkıntı bilgisayarcı büyük ihtimal KMP ile cracklemiştir. Bilgileriniz bile çalınmış olabilir.

Windows için parana kıyma. Deneme kullan sıkıntı çıkardığında yine atarsın.
20 liraya OEM key alınıyor ve ömürlük oluyor. Bence uğraşmak yerine 2 sigara paketinden daha ucuz bir para harcasın.

20 liraya aldığın OEM key kullan at key. 6 ay sonrasının garantisi yok 2004 krizi mağlum.
Arkadaşlarım hep oem key aldı yıllardır kullanıyorlar
oem key dışında internetteki keyleri kullanırsak herhangi bi performans sıkıntısı falan olur mu cracklide daha düşük performans alıyormuşuz herkes öyle diyor zaten

şimdi iso downloader diye uygulama var ordan iso yu indiriyorsun sonra rufus indirmen gerekecek iso dosyasını rufus ile usb ye aktarman gerekcek işin bittikten sonra bilgisayarı yeni başlatarak bios ekranına gelmen gerekiyor boot seçeneğine geldikten sonra iso dosyası olan flash belleği yukarıya koyman gerekiyor koyduktan sonra bios tan çık kurma ekranı gelecek internette çok ürün anahtarı onları dene kurulumu bitirdikten sonra işin bitiyor zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı