Korsan Windows 10 kullanmanın zararları var mı?

ProAdam3007

Decapat
Merhabalar ben yeni bir PC topladım. Windows'u Technopat'ın gösterdiği gibi Windows 10 USB hazırlayarak indirdim. Fakat etkinleştirmeyi şu kodları yönetici cmd'ye sırayla girerek yaptım. " slmgr /ipk " " slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX " " slmgr /skms kms8.msguides.com " " slmgr /ato ". Bu şekilde etkinleştirme yaptım ve çalıştı.
Bu şekilde yaptığım etkinleştirmenin bilgisayarıma ve bilgisayardaki bilgilere bir zararı olur mu?
Zararlıysa bu Windows 10'u nasıl silebilirim?
Şunu da ekleyeyim, Malwarebytes ile taratmama rağmen hiçbir virüs bulunamadı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar ben yeni bir PC topladım. Windows'u Technopat'ın gösterdiği gibi Windows 10 USB hazırlayarak indirdim. Fakat etkinleştirmeyi şu kodları yönetici cmd'ye sırayla girerek yaptım. " slmgr /ipk " " slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX " " slmgr /skms kms8.msguides.com " " slmgr /ato ". Bu şekilde etkinleştirme yaptım ve çalıştı.
Bu şekilde yaptığım etkinleştirmenin bilgisayarıma ve bilgisayardaki bilgilere bir zararı olur mu?
Şunu da ekleyeyim, Malwarebytes ile taratmama rağmen hiçbir virüs bulunamadı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ben yapmıştım, yaptıktan sonra bir zararını görmedim, yada ben fark etmedim.

Güvenlik duvarında açık olabilir fakat msguides KMS serveri çok kullanılan bir server.
Bence riske değmez, ek olarak günahına da, 20TL verip key al internetten.
Tavsiyem OEM keyler ama Retail de alabilirsin.
Ürün anahtarı size mi ait?
Hayır sahte bir KMS serverinden etkinleştiriyor.

Technopat olarak korsana destek vermiyoruz. Temiz kurulum yaparsanız korsan kullanım gitmiş olur. Zararlarından bahsedersek Windows güncelleştirmeleri alamazsınız. Bu da güvenlik açıklarına sebep olur. Belki bugün bulaşmaz ama ileride bulaşma ihtimali yüksek.

Ek olarak o anahtarı sil, yasal sıkıntısı var. slmgr/ipk W269N ile başlayanın sadece keyini sil.
Ve XXXXX yap.
Technopat olarak korsana destek vermiyoruz. Temiz kurulum yaparsanız korsan kullanım gitmiş olur. Zararlarından bahsedersek Windows güncelleştirmeleri alamazsınız. Bu da güvenlik açıklarına sebep olur. Belki bugün bulaşmaz ama ileride bulaşma ihtimali yüksek.
Güncellenebiliyor bazen bu kesin değil.

Güncellenebiliyor bazen bu kesin değil.
Ben KMSpico ile etkinleştirilmiş bir Windows 10 kullandığım zamanlarda hiçbir sorun olmadan bütün güncellemeleri yükleyebiliyordum. Ayrıca 1703 ile başlamıştım, önce 1709, sonra 1803, ve son olarak da 1809 yükseltmesi yapmıştım ve hiçbir sorun da çıkmamıştı. Yani bu bazı nadir istisnalar haricinde yanlış. Mesela Windows 7'yi korsan olarak etkinleştirdiyseniz KB971033 güncellemesinden uzak duracaksınız yoksa bu güncelleme korsan etkinleştirmeyi yakalıyor ve hemen arka plan siyah oluyor. Ayrıca sürekli uyarılar çıkıyor. Fakat Windows 10 için Microsoft henüz böyle bir güncelleme yayınlamadı. O yüzden Windows 10 korsan olsa bile güncellenebiliyor.

Merhabalar ben yeni bir PC topladım. Windows'u Technopat'ın gösterdiği gibi Windows 10 USB hazırlayarak indirdim. Fakat etkinleştirmeyi şu kodları yönetici CMD'ye sırayla girerek yaptım. " slmgr /ipk " " slmgr /ipk W269N-wfgwx-YVC9B-4J6C9-T83gx " " slmgr /skms kms8.msguides.com " " slmgr /ato ". bu şekilde etkinleştirme yaptım ve çalıştı.

Bir şey olmaz.

Merhabalar ben yeni bir PC topladım. Windows'u Technopat'ın gösterdiği gibi Windows 10 USB hazırlayarak indirdim. Fakat etkinleştirmeyi şu kodları yönetici CMD'ye sırayla girerek yaptım. " slmgr /ipk " " slmgr /ipk W269N-wfgwx-YVC9B-4J6C9-T83gx " " slmgr /skms kms8.msguides.com " " slmgr /ato ". bu şekilde etkinleştirme yaptım ve çalıştı.

Her şeyden önce kul hakkı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı