Korsan Windows 10 orijinal yapılabilir mi?

Kanka deneme sürümünü 1 yıldır kullanıyorum bilgisayarımda hiçbir şey olmadı deneme sürümü neden kullanmıyorsunuz (crackli Windows'larda çok kolay şekilde hacklenirsiniz veya bilginiz çalınır)

Riske girmek yerine orijinal deneme sürümü kullanın.

Arkaplanda sürekli çalışan ve kendini günlük periyotlarla yenileyen bir korsan yol var. Bu elbette performans kaybına neden olabilir çünkü hizmetler doğru çalışmazsa sistemde çökmeler meydana gelebilir. Ek olarak arkaplanda sürekli kendini yenileyerek yine birtakım işlemler çalıştırılmış oluyor ki bu da aynı şekilde verimi düşürebilir. İnsanların 2000 lira verecek parası olmayınca mecburen internetteki ucuz lisanslara yöneliyorlar ama en azından o lisanslar arkaplanda birtakım işlemler çalıştırıp sistemi bozmuyor.

Uzun lafın kısası KMS kullanmaktansa ucuza satılan lisans kullanımı daha iyi bence. Ha ben ne kullanıyorum derseniz ben ürün anahtarı da satın almadım ama KMS'te kullanmadım. Sağ altta çıkan Windows'u aktifleştir yazısı beni zaten rahatsız etmiyor. Seneye yeni bir sisteme geçtiğimde zaten orijinal almayı planlıyorum.

Crack performans kaybına neden olmaz. Sadece Windows hizmetleri ile sorun oluşur.

Hayır crack kullanılmamalı ve tavsiye edilmemeli crack Win'lere çok rahat virüs bulaşıyor ve hackleniyorsunuz bedava peynir fare kapanında bulunur.

Daha da toplu hale getireyim kısacası OEM Key alınmaz çünkü internette bedava olan Key'ler ile aynı ve bir yanlışınızı da düzelteyim 5000 lisans alacak banka Microsoft'tan toplu lisans alır.

Hocam tamam alsınlar kullansınlar da orijinal demesinler işte akşam atacağım ekran görüntüsünde de görürsünüz hatta eğer öyle olursa tüm moderatörleri de etiketlerim çünkü bir kere OEM lisans orijinaldir dediler bana ban attılar.

Microsoft toolkit performans sorunu yaşatmıyor, windows etkinkeştirme yazısı tarayıcıda bile görününce mecbur yaptım.

Hocam yaptığın cracke bağlı eğer crack iyiyse bi sorun olmaz ucuza aldığın kodlar zaten cracklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…