Grolf Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Crackli Windows 10 Pro kullanıyorum. Yeni güncelleme gelmiş ve bu güncellemeyi yaparken mavi ekran veriyor ayrıca yeni güncellemeyi yapamadığımdan dolayı ekran kartı driverımı yükleyemiyorum. Nasıl çözebilirim güncellemeyi nasıl yapabilirim?
Crackli Windows 10 Pro kullanıyorum. Yeni güncelleme gelmiş ve bu güncellemeyi yaparken mavi ekran veriyor ayrıca yeni güncellemeyi yapamadığımdan dolayı ekran kartı driverımı yükleyemiyorum. Nasıl çözebilirim güncellemeyi nasıl yapabilirim?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 25 Ocak 2021 #2 Windows, güncelleme yaparken sisteminizdeki arızalı bir bölüme erişmek istemiş olabilir ve mavi ekran vermiş olabilir. Önce Windows'un sitesinden orijinal deneme sürümü kurup, güncellemeleri yapmaya çalışın. Tekrar aynı hatayı alırsanız, konu açın.
Windows, güncelleme yaparken sisteminizdeki arızalı bir bölüme erişmek istemiş olabilir ve mavi ekran vermiş olabilir. Önce Windows'un sitesinden orijinal deneme sürümü kurup, güncellemeleri yapmaya çalışın. Tekrar aynı hatayı alırsanız, konu açın.