DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhabalar, ben bugün yeni bir sistem topladım ve orijinal Windows 10 yükleyeceğim. Şu an kullandığım laptopta korsan Windows 10 kullanıyorum. Bu cihazdan kurulum USB'si hazırlarsam herhangi bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar merhabalar, ben bugün yeni bir sistem topladım ve orijinal Windows 10 yükleyeceğim. Şu an kullandığım laptopta korsan Windows 10 kullanıyorum. Bu cihazdan kurulum USB'si hazırlarsam herhangi bir sıkıntı olur mu?
Çözüm 2 2 246941 21 Ocak 2021 Bir sorun olmaz. Rufus ile yazdırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir sorun olmaz. Rufus ile yazdırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 21 Ocak 2021 #2 Bir sorun olmaz. Rufus ile yazdırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 2 Eksi Çözüm
Bir sorun olmaz. Rufus ile yazdırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 21 Ocak 2021 #3 Eğer korsan Windows yüklemezsen bir sorun olmaz. Artı 1 Eksi
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2021 #4 Rufus'a yazdırıp sonra USB'ye atabilirsin. Bir an başlığı okuyunca "korsana destek vermiyoruz" diyecektim. Artı 0 Eksi
Rufus'a yazdırıp sonra USB'ye atabilirsin. Bir an başlığı okuyunca "korsana destek vermiyoruz" diyecektim.
KS KS DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #5 246941 dedi: Bir sorun olmaz. Rufus ile yazdırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
246941 dedi: Bir sorun olmaz. Rufus ile yazdırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.