B Baris110 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, YouTube'dan bir video ile Windows (11) sürümünü etkinleştirdim. Açıkçası yaptığı işlemin ne olduğunu bilmiyorum. Windows 11'e yukseltsem sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar, YouTube'dan bir video ile Windows (11) sürümünü etkinleştirdim. Açıkçası yaptığı işlemin ne olduğunu bilmiyorum. Windows 11'e yukseltsem sorun olur mu?
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #2 Temiz kurulum yapın daha iyi.
bilgessss Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ağustos 2022 #3 Baris110 dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube'dan bir video ile Windows (11) sürümünü etkinleştirdim. Açıkçası yaptığı işlemin ne olduğunu bilmiyorum. Windows 11'e yukseltsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Crackli diyorsun? Pek anlamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Baris110 dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube'dan bir video ile Windows (11) sürümünü etkinleştirdim. Açıkçası yaptığı işlemin ne olduğunu bilmiyorum. Windows 11'e yukseltsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Crackli diyorsun? Pek anlamadım?
B Baris110 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 bilgessss dedi: Crackli diyorsun? Pek anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yaptığı işlem tam olarak ne bilmiyorum. Orijinal lisans almadım, o yüzden crack olacağını düşündüm. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
bilgessss dedi: Crackli diyorsun? Pek anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yaptığı işlem tam olarak ne bilmiyorum. Orijinal lisans almadım, o yüzden crack olacağını düşündüm.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.066 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 1 Ağustos 2022 #5 Ever crackli, KMS ile etkinleştiriyorsun. Bu çok zararlı. 20-30 TL'ye orijinal bir key alıp temiz format ile geç. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Ever crackli, KMS ile etkinleştiriyorsun. Bu çok zararlı. 20-30 TL'ye orijinal bir key alıp temiz format ile geç.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #6 İnsanların bu etkinleştirme tutkusunu anlamadım hâlen. Sağ altta etkinleştir yazsın ne olacak? Kişiselleştirme için gereken ayarları Regedit'ten yapabiliyorsunuz zaten.
İnsanların bu etkinleştirme tutkusunu anlamadım hâlen. Sağ altta etkinleştir yazsın ne olacak? Kişiselleştirme için gereken ayarları Regedit'ten yapabiliyorsunuz zaten.
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 1 Ağustos 2022 #7 PROTECTQ dedi: Ever crackli, KMS ile etkinleştiriyorsun. Bu çok zararlı. 20-30 TL'ye orijinal bir key alıp temiz format ile geç. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi en mantıklısı bu ama param yok. Windows deneme sürümü kur. Paint 3D falan kullanamazsın o kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
PROTECTQ dedi: Ever crackli, KMS ile etkinleştiriyorsun. Bu çok zararlı. 20-30 TL'ye orijinal bir key alıp temiz format ile geç. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi en mantıklısı bu ama param yok. Windows deneme sürümü kur. Paint 3D falan kullanamazsın o kadar.