S Subutay Hectopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Merhabalar sımdı baktığım'da yüklenmedıgını gördum klasör falan olusmamıs. Windows8.1 korsan bu ama windows 10 ikonu geldı. Ne yapabılırım ? Böyle bır sey cıktı. Yükluyor mu su an bılgısayara ? Lütfen cevap. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2015
Merhabalar sımdı baktığım'da yüklenmedıgını gördum klasör falan olusmamıs. Windows8.1 korsan bu ama windows 10 ikonu geldı. Ne yapabılırım ? Böyle bır sey cıktı. Yükluyor mu su an bılgısayara ? Lütfen cevap.
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 29 Temmuz 2015 #2 Subutay dedi: Merhabalar sımdı baktığım'da yüklenmedıgını gördum klasör falan olusmamıs. Windows8.1 korsan bu ama windows 10 ikonu geldı. Ne yapabılırım ? Böyle bır sey cıktı. Yükluyor mu su an bılgısayara ? Lütfen cevap. Eki Görüntüle 91718 Genişletmek için tıkla... Korsan kullandığınız için Windows 10 yüklense bile lisanslı olmayacak.
Subutay dedi: Merhabalar sımdı baktığım'da yüklenmedıgını gördum klasör falan olusmamıs. Windows8.1 korsan bu ama windows 10 ikonu geldı. Ne yapabılırım ? Böyle bır sey cıktı. Yükluyor mu su an bılgısayara ? Lütfen cevap. Eki Görüntüle 91718 Genişletmek için tıkla... Korsan kullandığınız için Windows 10 yüklense bile lisanslı olmayacak.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 29 Temmuz 2015 #3 Durdur indirmeyi. Boşına internetin gitmesin ayrıca Windows 10'u da cracklemen gerekir. Henüz crack'i çıkmamıştır. Yakın zamanda da çıkmaz bence.
Durdur indirmeyi. Boşına internetin gitmesin ayrıca Windows 10'u da cracklemen gerekir. Henüz crack'i çıkmamıştır. Yakın zamanda da çıkmaz bence.
aybrkaknc Megapat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 208 30 Temmuz 2015 #4 Bilgisayarı kişiselleştiremiyorum mesela ama yinede lisanssız bile olsa bir çatı altında toplamaları iyi..
Bilgisayarı kişiselleştiremiyorum mesela ama yinede lisanssız bile olsa bir çatı altında toplamaları iyi..