Korsan Windows 8.1 Windows 10'a geçer mi?

Maalesef yok.
Ancak bir sene içerisinde Windows 7, 8, 8.1 keyini yeni PC'de (anakartta) telefonla etkinleştirip tekrar Win 10'a yüksetmek mümkündür.
Bir youtube kanalında sürekli donanım değiştirenler microsoftu arayarak bir key alıp onunla tekrar etkinleştirilebildiğini duymuştum. Bununla ilgili bir bilgin var mı?

Bir youtube kanalında sürekli donanım değiştirenler microsoftu arayarak bir key alıp onunla tekrar etkinleştirilebildiğini duymuştum. Bununla ilgili bir bilgin var mı?

Yeni key verilmiyor, orası yanlış. Daha çok yeni ID olulturuluyor demek daha doğru olur.

Sık donanım değiştirenlerden birisi de benim, ve her seferinde de Microsoft'u arayarak etkinleştirdim. Tabi etkinleştirme sonrası ve formattan sonra aynı yani önceki anahtarımızla etkinleştiriyoruz.

Doğru mu anladım? Yeni bir dizüstü bilgisayar aldığımda, eski dizüstü bilgisayarımdaki id ile yeni bilgisayarımda kullanabileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…