M mustf66 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama bu sefer sorum farklı. Şimdi alacağım Windows 8.1 Pro'yu kurmadan önce format atmam gerekir mi ? Yoksa direk kuruluma geçip biçimlendirip kursam da olur mu ?
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama bu sefer sorum farklı. Şimdi alacağım Windows 8.1 Pro'yu kurmadan önce format atmam gerekir mi ? Yoksa direk kuruluma geçip biçimlendirip kursam da olur mu ?
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #2 Direk formata geçip biçimlendir. Korsan'dan iz bile kalmasın .
M mustf66 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #3 @SorryForDeadYou Yani Boot Manager'a girip ordan USB'yi seçip yükleme ekranı geldiğinde sabit diski biçimlendirip daha sonra kursam olur mu ?
@SorryForDeadYou Yani Boot Manager'a girip ordan USB'yi seçip yükleme ekranı geldiğinde sabit diski biçimlendirip daha sonra kursam olur mu ?
D deepdark0 Ziyaretçi 21 Temmuz 2015 #4 Bu konuda rehber var. Burada olduğu gibi yap. Temiz bir sistem olsun. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat
Bu konuda rehber var. Burada olduğu gibi yap. Temiz bir sistem olsun. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat