Korsan Windows 8.1'den Orjinal 7'ye Dönme

ataince

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar tamircisi kafasına göre format atıp içine korsan windows 8.1 yüklemiş. Önceden içinde kendinden gelen orijinal windows 7 yazılımı vardı. Nasıl orijinal yazılımı geri getirebilirim?

Cihazın alt veya yan tarafında lisansın yazması gerek.

Yazıyor fakat bilgisayar 5 yıllık olduğundan ve çok aşırı ısınma yaptığından olsa gerek yazılar erimiş. Yok mu çaresi?

1 ay önce laptop almıştım Windows 10'a format atarken hata vermişti. Sıfırdan atmak zorunda kalmıştım. Hiçbir key veya etkinleştirmek için birşey yapmadığım halde BİOSda kayıtlı olduğu için otomatik etkinleşmişti Windows. İstersen sıfırdan Windows 7 at otomatik etkinleşecek mi diye bir bak.

İlk önce yukarıdaki arkadaşın yönetimini deneyeceğim. Sonuç elde edemezsem mecburen seninkini yapacağım. Bunlar dışında bir yöntem var mıdır?

İlk önce yukarıdaki arkadaşın yönetimini deneyeceğim. Sonuç elde edemezsem mecburen seninkini yapacağım. Bunlar dışında bir yöntem var mıdır?
Maalesef yok. Bende sosyale konu açmıştım dediğim çözümü söylemişlerdi bana olmuştu.

Windows 7 lisansları BIOS'a gömülü gelmiyordu sanırım. Eğer sizin de gömülü değilse sistem üreticisine e-posta ile veya telefon ile bilgisayar modelinizi belirterek sorununuzu anlatın. Size lisans anahtarınızı gönderirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…