Ben bilgisayarı ilk aldığımda (2013 yılında) Windows'u orijinal kullanıyordum lakin bana kimse lisans anahtarımı vermedi, sonradan sordum öğrenemedim. MS Office etkinleştirmek için bahsi geçen illegal programları kullandığım sırada yanlışlıkla Windows'u yeniden etkinleştirdim, orijinal lisans anahtarım böylece kaybolmuş oldu.Ülkenin %80'i Windows'u korsan kullanıyor, ama sorsan korsan değil der.
Tıs tıs tıs. Bende sorun yoksa başkalarında yoktur kafası bitirir seni. Bilgisayarın belki bir Rusun Instagram hesabında bot kasılmak için kullanılıyordur. Selam ver. "ты очень умный"Dostum sen ne içtin ya bu ne saçma bir açıklama, hiçbir dayanağı yok yaptığın açıklamaların. 7 yıldır kullanıyorum, arka planda hiçbir anormallik olmadı, hiçbir güncelleme problemi yaşamadım. Network trafiğim genelde telefonuma bağlı olduğu için çok sık takip ediyorum, hiçbir anormal bağlantı olmadı 7 yıldır.
Yani programı kullanıp derhal silip çöplerinden dahi kurtulmak gerekiyor.
20 lira dediğimiz keylerin de hiçbiri güvenilir ve orjinal değil, Orjinal Windows lisansları 1.299,00 ₺ fiyatından başlıyor. (Windows 10 - Microsoft Store Türkiye)
Gerektiği kadar ahmak olanlar bunu elbet orijinal lisans kullanırken de yaşayacaklar.Tıs tıs tıs. Bende sorun yoksa başkalarında yoktur kafası bitirir seni. Bilgisayarın belki bir Rusun Instagram hesabında bot kasılmak için kullanılıyordur. Selam ver. "ты очень умный"
Korsan kullanmanın bir sıkıntı yaratmadığını söylemedim ki dostum bunu nereden çıkardın? Ben sıkıntı yaşamadım 7 yıldır dedim. Uyanık olursak bu risklerden korunabiliyoruz dedim.20 lira dediğimiz keyler orjinal, ama temin edilme şekli hakkında bir bilgimiz yok, satış şekli yasal değil, sırf sız korsan kullanıyorsunuz diye korsanın bir sıkıntı yaratmadığını üstüne basa basa söylüyorsunuz ama orjinal olan keylere orjinal değil diyorsunuz, nasıl bir kafa bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.