Korsan Windows etkinleştirme ve normal Windows etkinleştirmeninin farkı nedir?

rangerqs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows lisansımın süresi doldu ve lisans almayı düşünmedim. Korsan etkinleştirme yapsam ne tür bir farkı olur ne tür zararları olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkenin %80'i Windows'u korsan kullanıyor, ama sorsan korsan değil der.
Ben bilgisayarı ilk aldığımda (2013 yılında) Windows'u orijinal kullanıyordum lakin bana kimse lisans anahtarımı vermedi, sonradan sordum öğrenemedim. MS Office etkinleştirmek için bahsi geçen illegal programları kullandığım sırada yanlışlıkla Windows'u yeniden etkinleştirdim, orijinal lisans anahtarım böylece kaybolmuş oldu.

Tıs tıs tıs. Bende sorun yoksa başkalarında yoktur kafası bitirir seni. Bilgisayarın belki bir Rusun Instagram hesabında bot kasılmak için kullanılıyordur. Selam ver. "ты очень умный"

20 lira dediğimiz keyler orijinal, ama temin edilme şekli hakkında bir bilgimiz yok, satış şekli yasal değil, sırf sız korsan kullanıyorsunuz diye korsanın bir sıkıntı yaratmadığını üstüne basa basa söylüyorsunuz ama orjinal olan keylere orjinal değil diyorsunuz, nasıl bir kafa bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerektiği kadar ahmak olanlar bunu elbet orijinal lisans kullanırken de yaşayacaklar.
Korsan kullanmanın bir sıkıntı yaratmadığını söylemedim ki dostum bunu nereden çıkardın? Ben sıkıntı yaşamadım 7 yıldır dedim. Uyanık olursak bu risklerden korunabiliyoruz dedim.

Ben 2013 yılında aldığım bilgisayarım için 300 lira Windows lisansı için para ödedim öğrenci halimle. Ama Microsoft bana lisans anahtarımı kaybettiğimde destek olmadı defalarca "Ticket" yazmama rağmen. İkinci defa para vermek istemediğimden korsan kullanmaya devam ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…