Korsan Windows garanti dışı mı bırakır?

MTBlu

Hectopat
Mesela bir siteden Windows deneme sürümlü yüklü sistem aldım. Korsan olarak aktifleştirince Windows'u sistemin garantisi bozulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan aktifleştirmeyin. Windows 10 OEM Key'ler çok ucuza satılıyor. Etkinleştirdikten sonra anakartınıza kazınıyor ve format atsanız bile anakart değişmediği sürece gitmiyor. Yazılımbudur'dan alabilirsiniz. Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Size de öneririm. Bu süreçte 15-20 defa format attım ancak key halen gitmedi.

Kanka Moderetör biraz yanlış deyiştirmiş ama windows 10'u kendi sitesinden deneme sürümünü indir bide git çok ucuza keyi var onun sitelerde satılıyor al ondan 1 tane 20 tl ye orjinal kullan.

Mesela bir siteden Windows deneme sürümlü yüklü sistem aldım. Korsan olarak aktifleştirince Windows'u sistemin garantisi bozulur mu?

Yıllar önce vardı öyle bir şey, o.c. Yapmadıysan sorun olmaz. OEM Key alman iyi olur.

10-20 liraya key alıp orijinal olarak etkinleştir. Para vermek istemiyorsan da bence hiç etkinleştirmeden kullan. Crack falan yapma. Garanti dışı kalmaz ama güvenlik açısından senin için iyi olmaz.

Verilen garanti parça parça donanım içindir. Ürününüz garanti dışı kalmaz arıza yapan parçayı söker faturası ile garantiye verirsiniz sorunsuz şekilde almak/bakmakla yükümlüler. Ancak arkadaşların söylediği gibi ucuz bir OEM Key almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Herkes 10₺'ye Key al demiş adam Key sormamış ki! Forum zaten bu Key konuları dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…