Korsan Windows ile lisanslı arasındaki fark nedir?

HyAksi

Hectopat
Netten indirip crack ile veya serial girerek kurduğumuz Windows'un normal parayla alınandan ne farkı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan ve crackli demek içeriği değiştirilmiş demektir. Yani Windows kurulur ama yanında neler neler girer aman kurulur onu kimse bilemez Win key olmuş 9₺ zaten, değer mi böyle bir riske sen karar ver artık

Korsan ve crackli demek içeriği değiştirilmiş demektir. Yani Windows kurulur ama yanında neler neler girer aman kurulur onu kimse bilemez Win key olmuş 9₺ zaten, değer mi böyle bir riske sen karar ver artık
İnternette 5tlye de key var 45tlye de bunların farkı nedir biliyor musunuz?

1. Yasal değildir. Şirketlerde kullanmak veya Microsoft avukatı tarafından tespit edilmesi ceza yemenize sebep olur.
2. Crack Tool tarafından gözle görülmeyen bilgi çalan ve DDOS saldırılarında kullanılan bilgisayarı zombileştiren yazılımlarla doludur.

İnternette 5tlye de key var 45tlye de bunların farkı nedir biliyor musunuz?
Bu konuyu bir Microsoft çalışanıyla konuştum. Bu lisansların hiçbiri yasal değildir. Fakat farklı cihaz veya ortama uygun oldukları için çalışabilirler. Crack tool kullanmadan yine korsan kullanmış olursunuz.

@kara000 neredeyse hepsi çalışıyor. Güvenilir yerden alındığı sürece sorun yok. Bem sürekli Yazılım Budur firmasından veya onun ePTT AVM üzerindeki sayfasından alıyorum ve bugüne kadar bir kere bile sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…