Korsan Windows'a Key Girmenin Bir Zararı Var mıdır ?

• Konuyu başlatan Barış Çetin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.840
B

Barış Çetin

Ziyaretçi
Merhaba, elimde bir Windows anahtarı bulunmakta ve format atacağım. Kırılmamış sürümünü bulamadığım için iyi bir siteden otomatik aktivasyonlu Windows 7 indirdim. Buna anahtar girmenin bir zararı var mıdır ?

Not: 10'a yükseltme için orijinal Windows 7 atıyorum, yoksa 8.1 kullanırdım.

Dosyalara daha çok verim alabilmek için indirdiğimiz korsan sürümlerde oynama yapıyorlar kanka.Bu yüzden içine ne koydukalarını bilemeyiz. Zaten aktivasyonu yaptığımız programda dikkatini çektimi bilmiyorum bazen arkaplanda kendi açıyor. Büyük ihtimalle hayalet bilgisayar olarak kullanılıyor PC'lerimiz veyahut bitcoin kasıyorlar bizim üzerimizden oyüzden windows sitesinden indirip kurmak en mantıklısı. Az araştır bulursun.

Dosyalara daha çok verim alabilmek için indirdiğimiz korsan sürümlerde oynama yapıyorlar kanka.Bu yüzden içine ne koydukalarını bilemeyiz. Zaten aktivasyonu yaptığımız programda dikkatini çektimi bilmiyorum bazen arkaplanda kendi açıyor. Büyük ihtimalle hayalet bilgisayar olarak kullanılıyor PC'lerimiz veyahut bitcoin kasıyorlar bizim üzerimizden oyüzden windows sitesinden indirip kurmak en mantıklısı. Az araştır bulursun.
Dreamspark'la aldım zaten, dün orjinal 8.1'i attım. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı