Korsan Yazılım Kullanıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Steam, Uplay, Origin, Playstore benzeri dijital platformlar büyük indirimler yapıyorlar ama kredi kartım yok ve oyun almak için ailem'den isteyemiyorum. Ömer yukarıda açıklamış. (#post102246) Çoğu ücretsiz yazılım bir işe yaramıyor. Bazı yazılımlara da çok yüksek fiyat biçiyorlar. Free To Play oyunları ne yapalım ? Grafik kalitesi sıfır ve çoğu oyunda küfürbaz bebeler dolu.

Nod 32 alarak kazıklanmıştım. O da ilk orjinal aldığım yazılımdır. Son aldığım orjinal yazılımı bilmiyorum yada hiç almadım

Bende orijinal oyun paketi almayı düşünüyorum Counter Strike: Complete Pack Steam'da $29,99 o paketteki oyunları tek tek alsan $54,00 gibi bir şey yapıyor. $24,00 kar yapıyorsun çok ucuz bence.

Steam'de günümüz tarihinde bir oyuna yapılan indirim

Yaşı 18 den küçük veya yaşı tam 18 olup kendi adına kart çıkarmaya yetkisi olan arkadaşlar için bir tavsiyem var. İstedikleri bir bankanın müşteri temsilcisi ile konuşup bilgi alıp teyit ettirerek bir hesap (atm) kartına bağlı olarak internet şubesi hesabı (bildiğim kadarıyla her bankanın bu servisi ama kaliteli ama kötü mevcut) alarak ve o hesaba bir sanal kart açtırarak, çok rahat ve güvenli bir şekilde internet alışverişi, oyun alış verişi yapabilirler. Atm kartının avantajı sen içine ne koyarsan onu harcarsın senin olmayan parayı harcamazsın borçlanmazsın Aylık Yıllık ücret konusunda da banka ismi vermek istemiyorum, üç yıldır müşterisi olduğum banka bu süre boyunca benden toplam 50TL küsüratında kart ücreti kesti. Öğrenci olduğum için bu miktar az gelebilir. İtiraz etmedim çünkü işim düştüğünde bankaya gittiğim zaman çok güzel ağırlayıp işimi görüyorlar

Bahsettiğimiz olay bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…