Korsan yazılım kullanmanın cezası hapis değil mi?

Parası olmayan insanların korsan kullanmasına karşı değilim herkesin bir oyuna para verecek kadar parası olmayabilir. Bence parası olmayanlar korsan kullanabilir.

Kullananlara bir şey olmaz korsan yazılım dağıtımı yapanlar için yasalar var

Korsan yazılım kullanııp bir ticari yazılım ile para kazanma durumunda büyük yaptırımlar/tazminatlarla karşılaşılabiliyor. Pycharm/matlab vb. gibi yazilimlarda mesela.

Kişişel görüşüm korsan kullanan kim varsa 1 seferlik uyarı ile katlanan para cezası alması. Hırsızlığın hicbir acıklaması olamaz. Paran yoksa kullanmayacaksın, o kadar.

Parası olmayan insanların korsan kullanmasına karşı değilim herkesin bir oyuna para verecek kadar parası olmayabilir. Bence parası olmayanlar korsan kullanabilir.
Çözüm basit oynamasınlar!!!
Sen paran yetmeyince ve canın isteyinde gidip marketten birşeyler çalıyor musun?

Yanlış anlama bende karşı değilim de açıklaman mantıksız geldi.

Çözüm basit oynamasınlar!!!
Sen paran yetmeyince ve canın isteyinde gidip marketten birşeyler çalıyor musun?

Yanlış anlama bende karşı değilim de açıklaman mantıksız geldi.
Aynen hocam korsancılar da orjinalciler de yeterince iyi açıklayamıyor.
Edit: Yanlış emoji atmışım kalpli göz atacaktım.

Aynen hocam korsancılar da orjinalciler de yeterince iyi açıklayamıyor.
Edit: Yanlış emoji atmışım kalpli göz atacaktım.
Ya aynen öyle kardeşim sonuç olarak ben birşeyi o değerde görmüyorsam ve elde etmek için başka yollarım varsa alıyorum.Korsan kitap almak gibi düşün.

Ama gerçek şu ben ilerde oyun yada film yaparsam benim işlerimide onlar aynı şekilde indirecek.
Sonuç olarak ben yaptım onlarda yapacak kaçış yok.

O yüzden sistem şöyle olmalı bence, youtubedeki bağış yöntemi gibi isteyen atsın isteyen atmasın.Çünkü sen ne yaparsan yap indirir geçerim.

Cezası yok merak etmeyin.Korsan oynamanızada kimse karışamaz.Arada bende korsan oynuyorum çünkü bi oyuna neden 300 TL verip aldım diyelim.Oynadım biraz hoşuma gitmedi belli bi sınırdan sonra steam,epic iade almıyor.Korsan oynamana kimse karışamaz hapsede girmezsin rahat ol.

Cezası illa vardır ama uygulamıyorlardır, ki isteselerde uygulayamazlar ülkede her şeyi orijinal insan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…