Merhaba arkadaşlar, benim 4000 TL'ye aldığım bilgisayara korsan yazılım yüzünden trojan virüsü bulaştı, şu anda hesaplarımın şifresini değiştirsem mi? Bilemedim. Şu yüzden bu yazıyı yazıyorum, eğer kaç bin lira verdiğiniz PC'ye virüs bulaşırsa canınız yanar. Hiçbir siteye güvenmeyin ve korsan Windows kullanmayın, sonuçta kimse kimseye iyilik olsun diye 1000TL'lik şeyi bedava yapmaya uğraşmaz. Siz onun oğlu musunuz da size iyilik yapacak? Hiçbir Torrent sitesine de güvenilir demeyin. Örneğin ben güvenilir diye Zamunda Torrent'ten oyun indirdim. Daha ilk oyunda virüs bulaştı, üstelik oyun en çok indirilen oyundu. Şu anda bunu okuyup benim başıma gelmez demeyin, ben de aynı şeyleri söylüyordum böyle yazıları okurken. Eğer canınız yanmayacaksa indirin. Bu arada en azından kart bilgilerim yoktu
Kaspersky ile bilgisayarınızı taratabilirsinizeğer keylogger yediyseniz bütün şifreler gitmiştir fakat keylogger yediyseniz siber suçlara başvurabilirsiniz.
yok ya korsan kullanmamaya tövbe ettim elimi bile sürmem.
***arkadaşlar opera çok yavaş bu benden kaynaklı değil dimi? bir de windows ana ekranda biraz hareket etmeyince ekran hafif kararıyor çözemedim.