Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2020 #21 reptile dedi: @Silinen üye Virüs yediginize degmemis. Steam yaz indirimlerine 18 gün kalmis, bu iki oyunu da makul bir fiyata satin alabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... çok doğru. *bu arada steamde pubg bedava olacaktı o işe ne oldu*
reptile dedi: @Silinen üye Virüs yediginize degmemis. Steam yaz indirimlerine 18 gün kalmis, bu iki oyunu da makul bir fiyata satin alabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... çok doğru. *bu arada steamde pubg bedava olacaktı o işe ne oldu*
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #22 Silinen üye dedi: çok doğru. *bu arada steamde pubg bedava olacaktı o işe ne oldu* Genişletmek için tıkla... Şuan da bedava ama hiç girmeye gerek yok o işe. Çoğu kişi indirene kadar indirim biter zaten . Kaldı 3 gün.
Silinen üye dedi: çok doğru. *bu arada steamde pubg bedava olacaktı o işe ne oldu* Genişletmek için tıkla... Şuan da bedava ama hiç girmeye gerek yok o işe. Çoğu kişi indirene kadar indirim biter zaten . Kaldı 3 gün.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2020 #23 *arkadaşlar pc fanları normalden hızlı, acaba bilgisayarcı 3-4 saat format attığı için mi? RaZe. dedi: Şuan da bedava ama hiç girmeye gerek yok o işe. Çoğu kişi indirene kadar indirim biter zaten . Kaldı 3 gün. Genişletmek için tıkla... ben bi oynayıp sileceğim.
*arkadaşlar pc fanları normalden hızlı, acaba bilgisayarcı 3-4 saat format attığı için mi? RaZe. dedi: Şuan da bedava ama hiç girmeye gerek yok o işe. Çoğu kişi indirene kadar indirim biter zaten . Kaldı 3 gün. Genişletmek için tıkla... ben bi oynayıp sileceğim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 5 Haziran 2020 #24 @Silinen üye Sadece birkac günlügüne bedava oynanabilecek. Temelli sizin olmuyor.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2020 #25 reptile dedi: @Silinen üye Sadece birkac günlügüne bedava oynanabilecek. Temelli sizin olmuyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece merak ettim. Normalde zaten satın almam PUBG Lite bile zor oynuyorum.
reptile dedi: @Silinen üye Sadece birkac günlügüne bedava oynanabilecek. Temelli sizin olmuyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece merak ettim. Normalde zaten satın almam PUBG Lite bile zor oynuyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 5 Haziran 2020 #26 wibbly dedi: Torrent üzerinden indirdiğiniz “crack” içeren oyunu virüssüz mü sanıyordunuz? Çok iyi kalpli olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum hiç virüs girmedi.
wibbly dedi: Torrent üzerinden indirdiğiniz “crack” içeren oyunu virüssüz mü sanıyordunuz? Çok iyi kalpli olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum hiç virüs girmedi.
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #27 Silinen üye dedi: Biliyorum sadece merak ettim. Normalde zaten satın almam PUBG Lite bile zor oynuyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetinize yazık bence , Ama siz bilirsiniz.
Silinen üye dedi: Biliyorum sadece merak ettim. Normalde zaten satın almam PUBG Lite bile zor oynuyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetinize yazık bence , Ama siz bilirsiniz.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2020 #28 RaZe. dedi: İnternetinize yazık bence , Ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... internetim sınırsız 25mbps ancak siz de haklısınız.
RaZe. dedi: İnternetinize yazık bence , Ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... internetim sınırsız 25mbps ancak siz de haklısınız.
Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 5 Haziran 2020 #29 Korsanı desteklediğim nice zaman ve an olmuştur. Not: Steamspor.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2020 #30 Graiden dedi: Ben kullanıyorum hiç virüs girmedi. Genişletmek için tıkla... kullanmayın işte pişman olursunuz, hatta şu anda virüslü olması bile muhtemel pc'nin. Paprikka dedi: Korsanı desteklediğim nice zaman ve an olmuştur. Not: Steamspor. Genişletmek için tıkla... benim de.
Graiden dedi: Ben kullanıyorum hiç virüs girmedi. Genişletmek için tıkla... kullanmayın işte pişman olursunuz, hatta şu anda virüslü olması bile muhtemel pc'nin. Paprikka dedi: Korsanı desteklediğim nice zaman ve an olmuştur. Not: Steamspor. Genişletmek için tıkla... benim de.