Korsandan orijinal Windows 10'a nasıl geçilir?

Mr.Watchman

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum şu şekilde: PC'yi ilk aldığımda crack Windows 10 Pro kurmuştum. Oyunlarda takılma vs. olmaya başladı, ben de bunu crack Windows 10'a bağladım. Orijinal key alıp orijinal Windows 10 kurabilir miyim? Format atmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat Menüsü > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Ürün anahtarını değiştir

Dener misin oluyor mu ?

Arkadaşlar sorum şu şekilde: PC'yi ilk aldığımda crack Windows 10 Pro kurmuştum. Oyunlarda takılma vs. olmaya başladı, ben de bunu crack Windows 10'a bağladım. Orijinal key alıp orijinal Windows 10 kurabilir miyim? Format atmadan.

Hocam önce format atarak Microsoft'un sitesinden orijinal Windows 10 indirip temiz kurulum yapın. Kurulumu yaptıktan sonra internetten key alıp etkinleştirin. En temiz yolu bu.

Başlat Menüsü > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Ürün anahtarını değiştir

Dener misin oluyor mu ?
hocam henüz key almadım

Hocam önce format atarak Microsoft'un sitesinden orijinal Windows 10 indirip temiz kurulum yapın. Kurulumu yaptıktan sonra internetten key alıp etkinleştirin. En temiz yolu bu.
KMSpico ile etkinleştirdiysen temizinden formatı at öyle etkinleştir.
Formatsız olmaz. Formatlama ekranının en başında, aldığın orjinal keyi kullanarak ilerleyeceksin.
şu anda internet yok bulunduğum konumda bi kaç tane oyun indrimiştim onlar gitsin istemiyorum

Şu anda internet yok bulunduğum konumda birkaç tane oyun indrimiştim onlar gitsin istemiyorum.

İnternet olursa yaparsın. Acelesi yok zaten uzun zaman böyle kullanmışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı