Korsandan orijinal Windows 11'e geçerken Windows silinemli mi?

emir1256t

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16gb
Arkadaşlar babam PC'ye birinden korsan Windows 11 Pro yükletmiş. Şimdi ben de bunu anladım. Bu yüzden orijinal Windows 11 Home alacağım. Korsan Windows'u silip sonra mı Windows 11 Home kuracağım yoksa Windows 11 ISO'yu yükleyip yapabilir miyim?

Hocam alacağım derken binlerce para mı vereceksiniz?

Crackli yazılım kullanılmış sonuçta ben olsam temiz kurulum yapardım. 30 TL'ye satılan keyler var onlardan alın.

Format atıp yeni Windows yüklediğinde zaten eski Windows C içine old.windows olarak gelir. Onu silersin. Bu kadar.

Onun yerine key al orijinal olsun.

Hocam alacağım derken binlerce para mı vereceksiniz?

Evet.

Crackli yazılım kullanılmış sonuçta ben olsam temiz kurulum yapardım. 30 TL'ye satılan keyler var onlardan alın.

Nereden alabilirim?

Onun yerine key al orijinal olsun.

Öyle yapacağım zaten.

Hocam, arkadaş kutulu Windows almayacaktır muhtemelen yanlış anladınız. Dijital key alacaktır ve onlarda gayet uygun fiyatlı bulunabiliyor ve korsan olmuyor tüm Windows updatler geliyor.

Orijinal Microsoft sayfasından baktığımda 3599TL diyordu Windows 11 Home için.

Format atıp yeni Windows yüklediğinde zaten eski Windows C içine old. Windows olarak gelir. Onu silersin. Bu kadar.

Anladım sağolun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…