Koruma takozu montajı sırasında parçalar ezildi

Passenger

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Sıfır aldığım 2023 model Benelli leoncino 250 motoruma, Çin'den aldığım koruma takozunu takmak istedim. Fakat yanlış bir yere müdahale ettim sanırım ve fotoğrafta görünen, yan yana duran iki yuvarlak plastik parçayı açmaya çalışırken yüzeylerinde ezilmeler oldu. Açamayınca da o şekilde bıraktım.
Bu parçaların etrafında o-ring conta var ve tork kalemiyle de işaretlenmişti. Şimdi ben bunu biraz gevşettiğim için ileride bana sıkıntı çıkarır mı? Conta olması beni şüpheye düşürdü; kaçak, sızıntı vs. ile karşılaşır mıyım?

Hayır buradan anladığım kadarıyla o parçalar her ne tam olarak bilmiyorum fakat şasinin üzerinde oldukları için aklıma ilk olarak titreşim takozu geliyor ve bu parça ise şayet motorun mekanik kısmı ile alakası yoktur dolayısıyla sorun da yok demektir.

Evet sanırım senin dediğin gibi titreşim takozu var içinde, arkasında ki aşağı doğru üçgen şeklideki motor kulağına bağlı olan parçanın her iki uçuda bu parçalara bağlı. Motor tamircisine götürdüm, o da buraya bağlanacağını söyledi fakat; o da açamadı ve zorladığı için biraz daha bozdu, bende bırakmasını söyledim. Artık rodaj bakımına yetkili servise götürdüğümde orda takmalarını isteyeceğim, umarım orda sıkıntı çıkarmazlar bana. İşin tuaf tarafı götürdüğüm moturcu böyle bir parçayı ilk defa görüyorum dedi nasıl açacağını bile bilmiyor..

Merhaba çıkartmanın bir yolunu bulabildiniz mi? Ben de aynı durumdan muzdaribim bir türlü cikartamadim parçayı yerinden.

Merhaba çıkartmanın bir yolunu bulabildiniz mi? Ben de aynı durumdan muzdaribim bir türlü cikartamadim parçayı yerinden.
Merhaba, en son dediğim gibi motorcuya götürdüm o da çıkaramadı,artık rodaj bakımına götürdüğümde yetkili serviste taktırmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…