Kosovalı Saat güvenilir mi?

raige

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Kosovalı Saat sitesinden Seiko SSC810P1 modelini almayı düşünüyorum acaba siteye güvenebilir miyim? Tek dikkatimi çeken şey saat için Seiko sitesinde safir cam yazarken Kosovalı Saat'te ise mineral cam olarak gösteriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyatı ne kadar? Diğer fiyatlardan daha ucuzsa uzak dumanızı öneririm. Fiyat önemli değil güvenli olsun diyorsanız Aydın saat, saat & saat gibi yerlerden bakın derim. Bu referans numarası ile bir saat bulamadım, bahsettiğiniz model SSC813 olabilir mi acaba?

Yanlış yazmışım model SSC801P dikkatimdan kaçmış kusura bakmayın. Fiyat ise Seiko'nun kendi sitesiyle normalde aynı gösteriyor ama şu an ürün sitede %25 indirimde. Aynı ürün Hepsiburada sitesinde de yaklaşık 21000 TL fiyatında. Seiko'nun kendi sitesinde 24000 olarak gösteriyor. Tek beni ikileme düşüren şey cam türünün farklı olması acaba Japon üretim yerine başka bir yerden üretim mi getirtiyorlar?

Kosovalı sağlam firmadır. Sahte saat vs satmazlar.
Peki getirilen saatler mesela orjinal üretim yeri mi yoksa diğer menşei yerlerindende getirtiyorlar mıdır? Saat modellerinde çünkü aynı model olsa bile menşei yeri farklı olan ürünlerde farklılıklar olabiliyor.

Benim de radarımda olan bir model hocam güzel tercih.

Whatsapp iletişim hattından iletişime geçip bilgi alabilirsin. Orijinal sitesinde safir cam olarak belirtildiğini ancak kendi sitelerinde mineral cam olarak yazdıklarını söyle. Bu farkın neden kaynaklandığını sor. Her konuda yardımcı oluyorlar. Çekinmeden yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…