demirkan55 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Kostüm almadan çerçeve aldım. Kostüm aldığımda çerçeve olur mu yoksa boşa mı almış oldum? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2024
Wantatchi Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 kostümü alman lazım diye biliyorum,İleride almayacaksan iade et bence
mitkaan Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 Örneğin "Arcane Commander Caitlyn"e çerçeve aldıysanız ve skin yoksa skini çıkardığınızda yada rp ile aldığınızda çerçeve geliyor.
Örneğin "Arcane Commander Caitlyn"e çerçeve aldıysanız ve skin yoksa skini çıkardığınızda yada rp ile aldığınızda çerçeve geliyor.
demirkan55 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #4 mitkaan dedi: Örneğin "Arcane Commander Caitlyn"e çerçeve aldıysanız ve skin yoksa skini çıkardığınızda yada rp ile aldığınızda çerçeve geliyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
mitkaan dedi: Örneğin "Arcane Commander Caitlyn"e çerçeve aldıysanız ve skin yoksa skini çıkardığınızda yada rp ile aldığınızda çerçeve geliyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler